Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Gyál milyen mostanában?

Gyál milyen mostanában?

Figyelt kérdés

Milyen ott lakni, úgy értem :D

Hallottam, hogy régebben problémás környék volt, de most pár napja jártam arra és így első blikkre egész szépnek tűnt. C-t nem láttam egyet sem, de lehet csak szerencsém volt.

Amennyit én láttam belőle, szerintem nagyon kis rendezett, sokkal szebb, mint a határos budapesti külkerület (az undorító Pestszentimre stb).

2021. nov. 17. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A vonat abból a szempontból nem annyira létszükséglet, hogy elég jó a buszközlekedés is. 4 BKK járat is van Gyálon. Ha jó helyen laksz, mindre fel tudsz szállni.
2022. jan. 21. 08:07
 12/19 anonim válasza:
100%

Arról a gyálról beszéltek ami itt van pest mellett? Vagy van egy másik is Kanadába?

Mert ez konkrétan egy szarfészek tele problémásokkal. Egyre tobben vannak nem kevesebben a balhés fajtából.

Fényes nappal csináltak autós leszámolást hozzánk közel. Azóta is látni ezeket.

Orvosi ellátás olyan mint egy faluba. Erzsébetre kell bejárni az sztkba gyálról. Órákba telik.

Közvilagitas mintha nem lenne. Minden nap rettegek hogy a lányom hazaér-e az állomásról épségben.

C galeri követte múltkor.

A központ fejlődik csak. Az igazan fontos dolgokat leszarja a varosvezetes. Nincsen penz zebrakra meg lampakra meg fekvőrendőrre sem.

Csak a polgarmesteri jutalomra van.

A környező utcákba szeméttel fűtenek a lakosok. Alig lehet esténként levegőt venni.

Környezettel nem törődnek. Házunk mellett van kuka persze a jardara meg az útra szórják a szemetet.

A palántákat ellopták amiket kiültettünk a ház elé. És ez a jobbnak mondott oldalán van gyálnak.

Elköltöznénk innen ha tehetnénk de nem lehet egyenlőre.

2022. jan. 26. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
#12: Teljes mértékben egyetértek!
2022. jan. 26. 22:43
 14/19 anonim válasza:

Kedves 12-es hozzászóló, szeretnék reagálni pár megjegyzésedre.

1. Órákba telik eljutni Erzsébetre menni és ott orvosi ellátást igénybevenni.

Válasz: Tömegközlekedéssel is legfeljebb egy óra, de mivel kertvárosról van szó feltételezem minden háztartásban van legalább egy autó szóval inkább legyen mondjuk 30 perc.

2. Közvilágítás nem elégséges.

Válasz: Egyetértek, több póznára kellene lámpatestet telepíteni.

3. Nincs pénz lámpákra, zebrákra.

Válasz: Van pénz, Gyál eléggé el van eresztve pénzzel. A lámpákat személy szerint nem tartom fontosnak hiszen csak feltartanák a forgalmat a főbb közlekedési útvonalakon, meg kell tanulni közlekedni és nincsen probléma. A zebrák elhelyezését támogatom.

2022. jan. 31. 00:26
 15/19 anonim válasza:

Gyál az a hely ahol ki kell táblázni hogy ne szarjanak az utcára meg a parkba az emberek.

Aztán mégis.

:))))))))))

[link]

2022. nov. 1. 17:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Gyál hátra megy, nem előre.
2022. nov. 4. 09:44
 17/19 anonim válasza:
Kedves #14-es válaszoló? Gyál jól el van eresztve? Na ne röhögtess!
2023. jan. 23. 18:51
 18/19 anonim válasza:
Nagyon nem jó hely Gyál szőlő!a vasúttól felfele menő utca a temesvári u egy feltöltött terület .állítólag 2 v háborús katonai tömegsírokat homokkal töltötték fel ,ezért is hirtelen emelkedik az utca.elég sok a rossz féle ember.Ott laktam ,a szomszédok elég gázak voltak 2 utcára nyíló telek volt ,2 vel odébb őrült ordibálós cigányok.A 2IK oldalon alkoholista magyarok ,mellette építési vállalkozó a teherautóval mindig a fürdőszoba ablakom előtt állt meg a teherautóval.a buszmegállóban állandó a kisebbség ,vagy a rosszféle alkoholista magyar,sokszor ezért kellett 1 megállót gyalogolni .A felújított ovoda 1ik teremben nem volt 1db játék sem,sem mesekönyv ,semmi .csak 1 babakonyha .az ovoda gyerekmegőrző fejlesztő programok 0!összevonva a 2,3 évesek a 6 évesekkel.az ovónő nem vállalja a felelősséget ha egy gyerek elesik összetöri magát !a lányom elcsúszott beütötte a szeme melletti részt megcsúszott, a kanapé széléhez ütötte a fejét ,korektorral kellett bekenni a bőrét ,hogy a ballagós fényképen ne látszon a monokli,de nem ők tehetnek róla,persze.. Az óvodával szemben az utcán táncolnak a Gábor cigányok!Egymás mellett 3 család.pár éve pedig az óvoda melletti telken a cigány lovat tartott ,állandó volt a lószarszag.a környéken rengeteg a cigány ,de a magyarok közt is elég sok a fura ember.a közlekedés is nagyon gáz a busz fél óránként jár és 25-30 al.AZ egész gyálszőlő rész hangulata nem túl jó !inkább 1 mordor!
aug. 27. 13:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
aug. 31. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!