Gyál milyen mostanában?
Milyen ott lakni, úgy értem :D
Hallottam, hogy régebben problémás környék volt, de most pár napja jártam arra és így első blikkre egész szépnek tűnt. C-t nem láttam egyet sem, de lehet csak szerencsém volt.
Amennyit én láttam belőle, szerintem nagyon kis rendezett, sokkal szebb, mint a határos budapesti külkerület (az undorító Pestszentimre stb).
Arról a gyálról beszéltek ami itt van pest mellett? Vagy van egy másik is Kanadába?
Mert ez konkrétan egy szarfészek tele problémásokkal. Egyre tobben vannak nem kevesebben a balhés fajtából.
Fényes nappal csináltak autós leszámolást hozzánk közel. Azóta is látni ezeket.
Orvosi ellátás olyan mint egy faluba. Erzsébetre kell bejárni az sztkba gyálról. Órákba telik.
Közvilagitas mintha nem lenne. Minden nap rettegek hogy a lányom hazaér-e az állomásról épségben.
C galeri követte múltkor.
A központ fejlődik csak. Az igazan fontos dolgokat leszarja a varosvezetes. Nincsen penz zebrakra meg lampakra meg fekvőrendőrre sem.
Csak a polgarmesteri jutalomra van.
A környező utcákba szeméttel fűtenek a lakosok. Alig lehet esténként levegőt venni.
Környezettel nem törődnek. Házunk mellett van kuka persze a jardara meg az útra szórják a szemetet.
A palántákat ellopták amiket kiültettünk a ház elé. És ez a jobbnak mondott oldalán van gyálnak.
Elköltöznénk innen ha tehetnénk de nem lehet egyenlőre.
Kedves 12-es hozzászóló, szeretnék reagálni pár megjegyzésedre.
1. Órákba telik eljutni Erzsébetre menni és ott orvosi ellátást igénybevenni.
Válasz: Tömegközlekedéssel is legfeljebb egy óra, de mivel kertvárosról van szó feltételezem minden háztartásban van legalább egy autó szóval inkább legyen mondjuk 30 perc.
2. Közvilágítás nem elégséges.
Válasz: Egyetértek, több póznára kellene lámpatestet telepíteni.
3. Nincs pénz lámpákra, zebrákra.
Válasz: Van pénz, Gyál eléggé el van eresztve pénzzel. A lámpákat személy szerint nem tartom fontosnak hiszen csak feltartanák a forgalmat a főbb közlekedési útvonalakon, meg kell tanulni közlekedni és nincsen probléma. A zebrák elhelyezését támogatom.
Gyál az a hely ahol ki kell táblázni hogy ne szarjanak az utcára meg a parkba az emberek.
Aztán mégis.
:))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!