Hol van több cigány Gyálon vagy a 16. kerületben?
Attól függ, hogy milyen szempontból.
Gyálon több az őshonos.
16 ban több aki csak lopni jár oda.
A 4-esnek igaza van! Albérletben laktunk ott munka miatt, egy évig bírtuk csak. Soha többet!
A 16. kerülettel össze nem lehet hasonlítani.
A lakosok kb. ötöde írástudatlan, kötekedő, balhézó ember. Elég egy ilyen az utcádba, aztán a békés kertvárosi életedet lehúzhatod a wc-n.
Szeméttel van tele az egész város és a környéke. Az autósok a jobbkézszabályt nem ismerik, hetente volt baleset az utcánk végén.
Láttam ahogy babakocsit toló kismamát majdnem elgázoltak az úton versenyző roncsaikkal a cigányok.
Meg lovaskocsiról dobálták le a szemetet az albérlet melletti erdősávba. Még a város főútja is tele volt lószarral.
Hajnalban meg este a kivilágítatlan bicikliseket meg gyalogosokat kerülgetheted a híresen szar közvilágítású utcákon.
A kutyákat képtelenek az udvaron tartani, kóbor állatokkal van tele az egész város.
(engem gyerekkoromban megharapott egy kutya, ezért távolságot tartanék tőlük, de gyálon nem tudod ezeket kikerülni)
Cserébe a macskákat mérgezik meg légpuskával lövöldöznek rájuk.
Internet csak csigalassú ADSL volt, amikor már Anyámék falujában is optikai kábelt kötöttek be.
A víz olyan barna és büdös volt, hogy fürödni meg mosni sem lehetett sokszor.
A leggázabb település ahol eddig élnem kellett. Mintha Romániában élnél kb. Árpádföld ehhez képest Rózsadomb.
4-es vagyok.
Igen, a jó kis Tiborcz-féle közvilágítást kihagytam: a főbb utak kivételével csak minden második vagy harmadik oszlopon van lámpa. Mondanom sem kell, hogy az elesésveszélyen túl az amúgy is borzalmas közbiztonságra milyen hatással van: rengeteg a betörés, de rablások is vannak. Régebben egyik évfolyamtársamat majdnem megkéselték a CD-s walkmanje miatt.
Kutyás élményem is van: a Gesztenye utcán (aminek a vége egy gettó) bringázva a cigányok egyik kutyája megtámadott, úgy kellett lerugdalnom, mert majdnem elkapta a lábamat. Azóta arra soha többet, de már az egész városba sem szívesen tekerek át innen Imréről...
A vízhez annyit, hogy benne vagyok a gyáli csoportban, és nincs olyan hét, amikor valaki ne mellékelne fotót az undorító barna/sárga csapvízről. Tényleg olyan, mintha Románia egyik falva lenne :D Voltam már Szabolcs-Szatmár-Beregben, és esküszöm, hogy inkább ott laknék.
Ha valaki még nézi a válaszokat....
Gyál egy putri, a XVI. kerület pedig gyönyörű vidék, Budapest kertvárosa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!