Gyál milyen mostanában?
Milyen ott lakni, úgy értem :D
Hallottam, hogy régebben problémás környék volt, de most pár napja jártam arra és így első blikkre egész szépnek tűnt. C-t nem láttam egyet sem, de lehet csak szerencsém volt.
Amennyit én láttam belőle, szerintem nagyon kis rendezett, sokkal szebb, mint a határos budapesti külkerület (az undorító Pestszentimre stb).
Hát ha Imre undorító, akkor nem tudom, mit vársz Gyáltól. :)
Én szeretek itt lakni, a 3 gyerekem osztályában összesen van 1 cigánygyerek, mondjuk van iskola, ahol ez az arány azért rosszabb. A környék, ahol lakunk csendes, minden közel van, jó a tömegközlekedés.
Köszönöm a válaszokat!
Hát, igazából laktam a 18. kerületben, az volt életem legsötétebb két éve, nagyon utálom azt a környéket.
Gyált persze nem ismerem, de ezek szerint ott is változó. Én csak a vasút környékét láttam, a szélső utcákban nem jártam :/
Szia! Akik nem Gyálon laknak, annak a válaszát nem kell komolyan venned.
Én 10 éve lakok Gyálon (először a vasútállomás oldalán, utána a régi Spar felöli oldalon, nem tudom miért de a gyáliak ezt úgy kezelik mintha 2 külön városról lenne szó, csak az egyik a burzsuj oldal a másik meg a csóró oldal.) és eddig csak jó tapasztalataim vannak Gyállal kapcsolatban. Normálisak az emberek, nyugodtak, a város infrastuktúrája folyamatosan fejlődik, nagyon sok változáson ment keresztül a város.
Az iskolai élettel sincs baj, a lányom nem panaszkodik hogy bántanák...stb. és úgy vettem észre hogy a c-k is egyre kevesebben vannak.
Annyi hogy néha értelmetlen dolgokat csinál az Önkormányzat, pl. most készülnek kivágni 1 ha-nyi területet egy idősotthon miatt, amit szerintem és mások véleménye szerint is máshol is meg lehetne valósítani. De ez más téma.
Visszatérve, aki igazi kertvárosi életre vágyik, annak bátran ajánlom Gyál-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!