Szerintetek el merjek indulni ilyen későn egyedül? Ha igen mennyire öltözzek fel?
26 vagyok.
Ugye nincs az a kényszerképzeted, hogy egy pillanatig is érdekel, hogy mit csinálsz, vagy merre bolyongsz a sötétben?
Feltettél egy kérdést, arra válaszoltam a legjobb meggyőződésem szerint. Ennyi és kész!
Mellesleg a bevezetődben ezt írtad:
"Viszont nincs közvilágítás a két település között (meg hát a városban se szívesen mászkál az ember sötétéedés után), meg azért mégis csak egyedül, töksötétben a kihalt országúton mellett elég félelmetes lenne..."
#32 Nyilván senki sem feltételezi hogy az értem való aggódással töltenéd a napot. Nem tudom hol olvastál ilyet. Mondjuk ha meg téged ennyire nem érdekellek se én se az egész téma, miért írtál választ, és miért reagálsz most is ilyen hevesen?😉😆 Mert nem osztom a paranoid nézeteidet?
Amit a bevezetőmből idéztél, azt meg alapjában sötétségre értettem, mert egyedül lenni a sötétben önmagában egy elég félelmetes élmény. Nem az általad minden sarkon vizionált, sötétben rejtőzködő, emberrabló erőszaktevő gyilkosokra céloztam mikor ezt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!