Szerintetek el merjek indulni ilyen későn egyedül? Ha igen mennyire öltözzek fel?
A frász is kitörne egy közvilágítás nélküli országúton, az első 100 méter után!...pedig nem 20 éves lány vagyok.
Nem olyan világot élünk, hogy ez biztonságos legyen és nem a mellényen fog múlni az életed!
Eszedbe ne jusson, NE KOCKÁZTASS!
Szerintem nem kell mindenkinek egyből valami krimit vizionalizálnia a helyzet kapcsán.
Ha van járda/bicajos út és nem magán a főúton kell menned akkor nem olyan vész, szerintem ilyen esetben a láthatósági mellény is felesleges mert ha vilagítasz szerintem a bicajosok észrevesznek.
4 kilóméter ha gyors tempóban sétálsz nem olyan sok idő.
Kevesebb mint háromnegyed óra alatt megvan.
Egy időben én is jártam haza vasúti töltés mellett főldúton a sötétben és sosem történt semmi rendkívüli esett.
Ha esetleg bizonytalan vagy van hazakisérő telefon. Néz utána elvileg egy ingyen hívható zöld szám.
Végül úgy döntöttem megyek. Köszönöm mindenkitől a sok aggódást, de szerintem azért nem szaladgálnak minden második sarkon emberrablók meg gyilkosok. Már előszedtem a vastagabb téli cuccaimat, lassan kezdek öltözködni és megyek a buszhoz. Ha hazaértem majd leírom milyen volt.🙂
#18 Köszi hogy említetted ezt a hazakísérő telefont, ha esetleg nagyon félnék rácsörgök.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!