Mit tegyek ebben a helyzetben? A lakótársam felzabálja a hűtőt.
Ezt most csak poénból írom, ne pontozzatok rommá pls. :D Vagy ha akartok, akkor nyugodtan. :)
Vegyél ilyen lopásgátló zacskót és ilyenekben tárold az ételeidet. A penész csak a zacskón van, nem az élelmiszeren. :D
Csak kérd meg, hogy a penészes kajákat ne dobálja ki a hűtőből, mert az neked még jó lesz szűkösebb időkben. :)
Latom nincsenek pénzügyi gondjai, adjon neked penzt (amit akar, annak az arat+mondjuk 2k borravaló) te elmész bevásárolni magadnak es neki is. Igy neki is lesz sajat kajaja, nem eszi el eloled a tied, te meg mindig kapsz pluszba par ezret. Vagy valahogy vedd ra hogy menjetek el egyutt bevásárolni, gondolom lusta elmenni, ezert zabalja fel a tiedet, de ha neki is lesz otthon kajaja, akkor ebbol nincs gond. Cimkezzetek fel melyik polc, fiók kié. Meg amugy szerintem kerdezz ra hogy ezt miert csinalja,azután is miután mar rászoltal parszor.
Ui: érdekelne melyik markanak van 500g-os camambertje.
Őszintén bevallom én is lerabolom a hűtőt.
Az vált be, hogy szólok és megadom az árát.
Többet szoktam fizetni mint amibe került, amolyan felárral számolva a kellemetlenségért.
Táblázatban vezetem, hogy követni lehessen.
Amikor rám tör az éhség nem igazán tudok gondolkodni és összekötni a szálakat, hogy másé ezért nem szabad megenni.
Nagyjából annyira megy, hogy nagyon éhes vagyok és ott egy kaja.
Utána mindig bűntudatom van.
Néha annyit eszek, hogy rossszul leszek tőle.
Bezárás, lakat és becsomagolás biztos nem fog segíteni.
Amikor valaki egész nap egyedül van otthon meg fogja oldani, hogy bejusson a hűtőbe.
Tudom késő van és aludnom kéne de épp megettem a túrórudikat.
Én bulimiásként zabáltam ennyit, de azért akkora szenyó nem voltam, hogy a másik kajáját egyem fel. :)
Egyébként: kishűtő a szobádba és arra lakat, mert leszidhatod még ezerszer, változás nem lesz.
Kérdező nő vagy pedig férfi vagy?
Beszéltél vele?
Depressziós az illető?
Miért is van lakótársad?
Miért is kell és kellene együtt lenni egy másik emberrel?
Fiatal szingli férfi létemre egyedül vagyok a lakásomba.
Ezt nem hiszem el?
Ezt nem tudom megérteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!