Volt aki bosszút állt a szomszédján, miután elköltözött?
Elköltözök végre valahára, és szeretném viszonozni az undorító szomszédomnak, hogy tönkretette az elmúlt 10+ évemet.
Azon gondolkoztam, hogy várok pár hónapot, majd szépen egy éjszaka megjelenek, leöntöm a kocsiját festékkel, meg hasonló jóságokkal a bejárati ajtaját.
Mindenki rühelli őket igazából.
Tudom, hogy rongálás, de ezek a férgek tönkretették több család életét.
Ha szeretnél komoly büntetéseket, ahhor hajrá!
De nehogy azt hidd, az ilyen vandalizmust megúszhatod.
(Mellesleg már ez az ötleted is mutatjal, mennyire primitív lény vagy!)
Én olyanrol hallottam csak, aki elment nyaralni vagy hova pár napra, es addig betett vmi mozartotvagy beethovent de full hangerőn és folyamatos többnapos lejátszásra..
🤣
6-os: ha a szomszéd miatt feljelentést tesz, akkor egyrészt megbüntetik a tulajt akkor is, ha nincs otthon, másrészt adott esetben hatóságilag felnyitják a lakást és megszüntetik a zajt.
Mellesleg az ilyen idióta ötlettel nem csak a neked nem tetszö szomszédot zaklatod, hanem az egész házat, az összes lakót!
"hatóságilag felnyitják a lakást"
Ez még mindig urban legend hogyha a szomszédnak csőtörése van vagy hangos a zene akkor megjelenik egy BBO egység és betörik az ajtót? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!