Ezek alapjan lehet bir a lakotarsam?
Figyelt kérdés
Van egy lakotarsam akikrol nem tudom eldonteni hogy viszonyul hozzam. Neha azt erzem h nagyon nem bir, de ha elkezdek hozza beszelni egesz rendes, valoszinuleg a kisugarzasaban van valami baratsagtalan vagy en nem tudom. Meseltem neki hogy munkat keresek es mondta rogton hogy ahol o dolgozik eppen keresnek valakit. Ezek alapjan biztos nincs irantam semmi negativ erzese, igaz?2021. nov. 7. 21:29
1/3 anonim válasza:
Hát lehet, hogy csak ez érződik róla és amúgy bír.
Viszont én mindenkivel nagyon kedves vagyok mindig. ^^
Van olyan ember aki ha hozzám szól már inkább öngyilkos lennék és lehet látszik is a tekintetemen mikor rá nézek, de kedves vagyok. ^^
De ez csak egy verzió nyugi. xD
Nem valószínű, hogy ez a helyzet ott is.
2/3 anonim válasza:
Én mindenkivel kedves vagyok, de angyali mosollyal küldöm el a francba is, szóval nem oszt nem szoroz.
3/3 anonim válasza:
Igen, ha hajlandó lenne veled együtt is dolgozni, akkor valószínűleg nem utál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!