Mit csinálsz, ha egy másik lakó mellé nem akarsz beszállni a liftbe, mert büdös, de megsérteni sem akarod?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 20:23
21/32 anonim válasza:
ismerem az átlag kutyásokat és hogy mennyit fürdik egy kutya. íyg tudom miről beszélek.
22/32 anonim válasza:
Azért durva, hogy úgy mondja ezt a válaszoló, mintha a büdös emberre mentség lenne a büdös állat.
23/32 A kérdező kommentje:
Ez a kutyás kategóriába is rendszeresen odakommentel, hogy büdösek a kutyák, ez a fétise.
2021. nov. 3. 22:34
24/32 anonim válasza:
nem mentség de el lehet viselni mind a kettőt...
a büdös sag azért van hogy a mérges gázra vagy veszélyre felhívja a figyelmet. egy büdős idős ember nem feltétlen veszélyt jelent..
25/32 anonim válasza:
Rendszeresen? ma írtam először...
26/32 anonim válasza:
De jó, a szépségben meg van egy cuni, aki szerint nem kell semmit használni, csak azt az egyet esetleg, amit véletlen ő is.
Ezek tiszta idióták.
27/32 anonim válasza:
hasonló témában. annyira nem gyakori ez a kérdés
28/32 anonim válasza:
Nekem csak szimplán nem szimpatikus egyik szomszéd mert olyan szinten belemászik az aurámba, hogy a tarkómon érzem a lehelletét még akkor is ha van elég hely.
Liftnél azt szoktam neki mondani, hogy menjen nyugodtan előre én megvárom a következőt.
Azt hiszi udvariasságból csinálom és örül neki.
29/32 anonim válasza:
Ne etessétek már a kutyagyűlölő trollt, HE!
30/32 anonim válasza:
Most komolyan, senkinek nem jut eszébe lèpcsőzni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!