Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálsz, ha egy másik...

Mit csinálsz, ha egy másik lakó mellé nem akarsz beszállni a liftbe, mert büdös, de megsérteni sem akarod?

Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 20:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%

1)

Beszállok és igyekszem nem venni lebegőt addig az 1 percig, míg felér a lift.

2)

Nem szállok be, hanem úgy csinálok, mintha várnék még valakit, vagy dolgom lenne a postaládánál.

2021. nov. 2. 20:32
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Eljátszanám, hogy valamit otthon hagytam és elindulnék vissza a lakáshoz.
2021. nov. 2. 20:43
 3/32 anonim ***** válasza:
97%
Én ilyenkor távolabb állok meg a liftajtótól és előveszem a telefonom. Kb csak a képernyővédőn húzogatom az ujjam. Ha megszólít, akkor mondom, hogy menjen csak, és csak egy pillanatra nézek rá. Még nem volt olyan, aki ennél tovább akadékoskodott volna.
2021. nov. 2. 20:59
 4/32 anonim ***** válasza:
60%
Ha nagyon sietnem kell, orrom elé teszek egy illatos zsebkendőt és beszállok. Nem szoktam lelkiismereti problémát csinálni, ha valaki tuskó. Ha büdös, fürödjön le vagy legalább használjon dezodort. Simán megkérdezném, ő is érzi-e hogy büdös van?
2021. nov. 2. 22:21
 5/32 anonim ***** válasza:
17%
Menjél gyalog, amugy is egyszerübb és gyorsabb, mint liftre várni.
2021. nov. 3. 01:07
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Szia/Jó napot, menj/menjen csak előbb te.
2021. nov. 3. 05:40
 7/32 anonim ***** válasza:
34%
Feltalálták ezt a lépcső nevű érdekes dolgot...
2021. nov. 3. 09:54
 8/32 A kérdező kommentje:

Hát, igen, a lépcső jó, de 9. emeleten lakom, lefele nem gond, felfelé nem mindig jó. Mondjuk ha épp bevásárláskor jövök jól megpakolva, nem lépcsőznék fel, meg amikor kutyával vagyok, akkor sem. :-)

Egyébként inkább idősebb lakókra jellemző ez nálunk, nekik azért nem tennék megjegyzéseket, célozgatásokat, lehet, hogy nem tehetnek róla, lehet betegség miatt is.

2021. nov. 3. 10:17
 9/32 anonim ***** válasza:
28%
Ha a szádon veszed a levegőt, nem érzel szagokat!
2021. nov. 3. 10:30
 10/32 A kérdező kommentje:

Ha náthás vagyok, akkor biztosan. :-D

De egyébként írtatok jó tippeket, köszi, alkalmazni fogom, amelyik szimpatikus, és korrekt.

Ha valakinek van még ötlete, akkor lehet írni, még ránézek a kérdésre később.

2021. nov. 3. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!