Mit csinálsz, ha egy másik lakó mellé nem akarsz beszállni a liftbe, mert büdös, de megsérteni sem akarod?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 20:23
11/32 anonim válasza:
bűzről beszélsz? a kutya biztos nem büdös, mi?
12/32 anonim válasza:
azt az 5 percet smán kibírod. a kuya szagához is már hozzászoktál így meg sem érzed.
13/32 A kérdező kommentje:
A kutyám nem büdös, ezt olyanok mondták, akiknek nincs kutyájuk, és más háziállatuk sincs.
2021. nov. 3. 12:38
14/32 anonim válasza:
csak egy kérdés mennyi időnként fürdik az a kutya? ha napi szinten akkor elhiszem hogy nem büdös.. ha havonta, akkor csak hozzászoktál már..
15/32 A kérdező kommentje:
Mivel olyanok mondják, akiknek nincs háziállatuk, és akikkel ritkábban, mint hetente találkozik, tehát nem szokhattak hozzá, elhiheted, hogy nem büdös. 😄
2021. nov. 3. 20:19
16/32 anonim válasza:
vagy csak tudják miylen szagú egy kutya. ha én találkoznék valakivel se azzal kezdeném "büdös a kutyád"
17/32 A kérdező kommentje:
Ellenben azok, akikről szól a kérdés, pisiszagúak, erős csípős izzadtságszaguk van, erős cigiszaguk van.
A pisiszag lehet inkontinencia az idősebbeknél, erről nem tehetnek, ettől az én orromat még facsarja.
Amúgy meglehetősen érzékeny vagyok a szagokra, a saját testszagomra is, szóval nehezen tudom elképzelni, hogy képes lennék büdös kutyát tartani.
2021. nov. 3. 20:23
18/32 A kérdező kommentje:
Nem egyforma szagúak a kutyák.
2021. nov. 3. 20:24
19/32 anonim válasza:
Akkor is elviseled és kész. Nem lesz tőle semmi bajod.
20/32 A kérdező kommentje:
Szerintem egyszer meghívlak megszagolni a kutyámat, ha ennyire ez a fétised. 😄
2021. nov. 3. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!