Nyugis vidék, vagy inkább nyüzsgős nagyváros?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 09:40
A kérdező szavazást indított:
Nagyváros, szeretem ha pörög az élet
Inkább vidék, szeretem a csendesebb helyeket
41 szavazat
1/10 anonim válasza:
Volt mind a 2ben részem, de a 2 közötti, csendesebb kisváros lett a nyerő. :)
4/10 anonim válasza:
Nyugis külváros,belvároshoz közel.
5/10 anonim válasza:
Tudjuk, hogy a büdös nagyváros a rossz, a tiszta levegőjű vidék meg a jó. Nem kell több kérdést kiírni.
Egyébként, ahogy korábban is mondtam, nagyváros kertvárosi része, esetleg agglomeráció nagyobb városa. És meg is érkeztünk, hogy két végletben gondolkozni hülyeség még mindig
6/10 anonim válasza:
Pénteken pont azon gondolkodtam, mennyire undorító Budapest belvárosa. A kosz, piszok, zsufoltság, zaj minden méteren kutyaszar fos, hányás vizeletszag, szennyezet levegő. Egyszerűen undorító az egész. Nézem a házakat és azon gondolkodom, ki a franc akarna ilyen gusztustalan helyen lakni ? Az ablak allatt 4-6 sávon okádják a zajt és a füstöt az autok. Torz fejű emberek, akikről messziről látszik, hogy belvárosiak. Katasztrófa. Az egész 6,7,8 kerületet lekéne dozerolni úgy ahogy van.
7/10 anonim válasza:
Csendes kis város legjobb vagy akár egy falu
8/10 anonim válasza:
Én nagyvárosban szeretek élni. Ezt szoktam meg, nekem így jó.
9/10 Senior Séf válasza:
Életkor és vérmérséklet kérdése. Valamikor imádtam a nyüzsit, de 40 évesen már úgy érzetem, városban csak LAKNI lehet, ÉLNI nem.
10/10 anonim válasza:
Nos, nekem van tapasztalatom mindenhonnan: nagyváros, kis kertváros, falu. Budapesten járok iskolába, szüleim munkahelye is ott van, szóval aránylag sokat vagyok a belvárosban. Utálom. Akárhányszor kimegyek az utcára, köhögnöm kell a szmogtól. Hatossal kell egyetértenem, tényleg vizelet mindenhol, az emberek magukba fordulva, senki nem köszön senkinek, dugó dugó hátán, idióta autósok mindenhol...hányinger. Lakni kisvárosban lakom(bár sajnos Budapestre fogok költözni nagyjából 5 évre)és azért sokkal jobb, mint a város, tiszta a levegő, szép a táj. De a hangulat itt is tiszta belváros. A közvetlen szomszédokból sem tudom mindet megnevezni, nemhogy még az utcában, vagy a városban lakókat. Ezzel ellentétben a kis faluban, ahol a nyaralónk van, és a Nagyszüleim élnek, majdnem hogy mindenkit ismerek. Imádok a kertben munkálkodni a gyümölcsökkel, zöldségekkel, ilyesmivel. Imádom, hogy minden félelem nélkül elbiciklizem a közértig, és bevásárolok, míg otthon, kisvárosban nem szívesen megyek a három utcával lejjebb lévő Sparba se megyek szívesen egyedül(elég antiszociláis, szorongó fajta vagyok). Szóval én falusi vagyok. Amint lehet, költözök is majd ide, ebbe a faluba, ahol a Nagyszüleim is élnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!