Vidékről Budapestre költözők nektek mennyire jött be itt az élet, sikerült családot alapítanotok?
Én vidékről költöztem fel, sose akartam ide jönni. De mindig fel kellett valamiért ide jönnöm.
Aztán elegem lett a vidéki kizsákmányolásból.
Most már azt bánom, hogy nem hamarabb jöttem fel.
Szüleim az elején hiányoztak, aztán beláttam külön élni sokkal jobb. Megismerkedtem egy nővel ő is vidéki és hasonló a gondolkodásunk,
Én hitelt egyenlőre nem akarok felvenni, valahogy mindenki befürödd vele az ismeretségi körömben. Legjobb haverom, megondta inkább fizetik élete végéig az albérletet minthogy a bank rabszolgája legyen.
"Kamatokkal játszik a bank és a 30 évedből egyből 60 év lesz"
Fix törlesztésűt kell felvenni és akkor nem fog "játszani" a bank.
Nem mellesleg az, hogy hány évre veszed fel a hitelt, nem jelenti azt, hogy annyi ideig "rabszolga" leszel. Simán lehet előtörleszteni, vég törleszteni, így 5-10 éven belül kifizethető a hitel.
Nyilván a hitel sem való mindenkinek, ha nem tudsz megütni egy minimális szintet akkor nem kell felvenni. Addig marad a spórolás, albérlet, önerő gyűjtés.
Én 12 önerővel és 9 hitellel vettem lakást. Lehet jobban jártam volna ha már korábban bele vágok, de így alakult. Én szoba bérléssel spóroltam direkt csak annyi hitelt vettem fel, amit előreláthatólag 3-5 éven belül vissza is tudok fizetni.
Ezt írja: "Plusz innen szinte az egész ország elérhető 1,5-2 órán belül."
Akkor visszafelé is ugyanannyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!