Mennyire élhető Székesfehérvár?
Sziasztok!
Egy pár hónapja azon gondolkodom, hogy környezetváltásra lenne szükségem. Mostanában valamiért sokat gondoltam Székesfehérvárra - fogalmam honnan jött. De szeretném megkérdezni, hogy mennyire élhető a város?
Megélhetés, közösség, BP-re történő beutazás, kultúra, rendezvények - esetleg gyermekvállalás (jövőre vonatkozólag).
Milyenek arra felé az emberek? (átlag).
f
Nem élek ott,csak edzésre jár a gyerek oda, de az ingatlan árak,
ha erre gondoltál, igen húzósak sajnos.
A többit nem tudom, bár múltkor egyik gyerektől a buszmegben elvették
a mobilját..Ez nem túl biztató mondjuk.
A plaza elott ossze vertek es kiraboltak egy nenit fenyes nappal.
A buszmegalloban sokszor ert attrocitas.
A belvarosban ugy kell vegig menni hogy a taskad szoritod a zsebeid uresek. (ugyes zsebtolvajok vannak)
amugy szep varos de orulok hogy elkoltoztem.
Ugyanmár... Én Veszpremben élek, rengeteget voltam Fehérváron vásárolni, avagy rokonhoz látogatni, semmi atrocitás nem ért minket. Veszprémhez képest több a kisebbségi, bár Veszpremben elég kevés van, de ezek nem bántanak, max a pláza előtt árulják a kínai zoknijukat 600Ft-ért.
Ilyen bármikor előfordulhat, hogy megvernek valakit, bár ha néni provokálta őket pl megérdemelte.
Ingatlanárak: változó, bár nincs nagyon lemaradva bphez.
Összégben: Székesfehérvár egy nagyon szép, nagyváros, teli élettel, lehetőséggekkel. Talán az ország legjobb megyeszékhelye, és szívesen elköltöznék a kihalt Veszprémből ide. Közbiztonsága jó, ingatlan árak picit magasak.
Hogy provokalta volna mar oket a 80 eves neni? Azzal hogy ott setalt?? Meg mi az hogy megerdemelte? Ember teljesen kiraboltak, majd hetekig fekudt a korhazban.
Nyaklancot se hordjatok akkor mert provokalas es tok megerdemlitek hogy letepik a nyakatokrol. Ja ez is a belvarosban tortent :)
Miért kell kitalált történetekkel rémisztgetni a kérdezőt?
Az oktalan lepontozás tőletek a legjobb.
Rengetegszer voltam Székesfehérváron, és még EGYSZER SEM ért atrocitás!
Egy nénit megvertek, előfordulhat sajnos. Nekem elég hihetetlen ez az egész, bár igaz a pláza előtti térről néha írnak, hogy majdnem késelés volt, asszem volt olyan is, hogy felgyújtottak egy embert.
Pláza előtti térnél található a busz pu., egy templom, másik oldal meg Fehérvár történelmi belvárosa, szóval az sem olyan veszélyes.
Ez a rész teli van kisebbségivel, nyitott szemmel kell járni, kerülni őket, és nem odaszólogatni, hogy büdös n cigányok nyilván.
Akkor beszéljünk Veszprémről is. Európa kulturális fővárosa, de egy olyan város, hogy a vasútállomás majdnem leszakad, a vá. előtt rögtön egy hajléktalanszálló, ami teli van drogos börtöntöltelék cigányokkal. A helyi járatos busz szégyen, tipikus Veszprém logika, vonathoz igazodva mennek, de úgy, hogy Pestről x:27-re ér be a vonat, Szombathely/Zalaegerszegről X:26-ra, aztán a buszok (mind 3 onnan) 27-kor mennek, aztán csodálkoznak, hogy üresen indul el a busz.
A városban semmi sincs boltokon kívül. Ismerkedni? Olyan elöregedett város... Programok, az egyedüli utcazene, többi vicc kategória.
Szórakozóhely? Viccelsz?
Legjobbak a dugók, hogy mennék dolgozni, de a 6:40-es 3-assal el kell mennem, hogy 8:00-ra beérjek, aztán gyalog 25perc, busszal 45.
Ezek után kérdem, Székesfehérvár tényleg a legrosszabb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!