3/7 anonim válasza:
Itt születtem. A gimis és egyetemi éveket, meg egy-két külföldi évet nem számítva mindig itt éltem.
Szerencsére nem olyan, mint Budapest kicsiben, nem tudom, mire értette ezt az egyik válaszoló :)
Minden megvan, ami kellhet infrastrukturálisan, ugyanakkor elérhető közelségben. Munkalehetőségek tekintetében is sokkal jobb, mint néhány más nagyobb magyarországi város.
És szép is. :)
4/7 anonim válasza:
#3:
Lehet a "kisbudapest" a sok panelra lett értve.
5/7 anonim válasza:
Mindig hallom hírekben, hogy szennyezett a levegő. Budapest után megemlítik közvetlenül. Romák mennyien vannak?
7/7 xpvadasz válasza:
Én kicsinek találom es egy hónap alatt eljutsz arra a szintre,hogy rájössz nincs mit csinálni itt.Nincs konkrétan semmi. Sok a roma, de még nem egy Dunaújváros szint. A levegő érezhetően szar mert vannak gyárak meg sokan fával, szénnel tüzelnek, de jobb mint pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!