Szomszédom bottal böködi a kutyám kerítés én keresztül?
Figyelt kérdés
Mit tennétek a helyemben? Van neki egy szobakutyája amit ha ki enged akkor jön ugatni a kerítésünkhöz. A mi kutyánk most 8 hónapos és odamegy nézegeti hogy a másik mit ugat. A szomszéd meg kijön (kislányom többször látta, szólt miatta) és fog egy botot és löködik a kutyát bottal ahelyett hogy rászól a a sajátjára. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy inkább nevelem rá a kutyát arra hogy tépje át a kerítés én?2021. szept. 27. 10:29
11/17 anonim válasza:
Nagyot nézett volna, de ez igazi tuskó fajta, nem hagyta volna
szó nélkül ne félj.. :-( Az apja is egy nagyképű köcsög,
de szakmailag egy zokni.
A gyerekek azóta úgy hívják a macskát, hogy gyere te kib@szott macska,
meg hol vagy már te kib@szott macska, jó hangosan, hagy hallja
a picsa ha otthon van.. :-D
12/17 anonim válasza:
#10-#11 (Goldmund73): Vagy azt, hogy: "megb*a.szlak kislány!" :-)
13/17 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez mire jó a szomszédnak. Ha a tied nem csinál semmit? Szólni kell neki.
14/17 A kérdező kommentje:
Szólva lett már másért is neki szépen de mintha a falhoz beszélnék. Az a baj hogy egy újgazdag ci*ány és túl sokat képzel magáról. Vasmunkákkal foglalkozunk (kizárólag napközben 9 előtt és este 6 után soha) azért odajön üvöltözni hogy nem tud aludni napközben a zörgés miatt...
2021. szept. 27. 14:27
15/17 anonim válasza:
Azt mondjuk megértem. Vasazni, köszörülni, asztalos műhelyt, fűrésztelepet üzemeltetni lakó-pihenőben görénység még akkor is, ha 9-6.
16/17 anonim válasza:
Csináltass normális kerítést
17/17 A kérdező kommentje:
Kedves 16os
Nem nem lakó pihenő övezetben lakunk és kb 16 éve a cég telephelye. Az nem normális aki ilyen hely mellé költözik amikor tudja mi várja. De nem ez volt a kérdésem lényege.
2021. szept. 28. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!