Havi 240 ezer forintból érdemes lehet külön albérletbe költözni, vagy ez még mindig nem elég semmire?
Garzonlakásban gondolkodom. Szobát nem szeretnék bérelni, elvégre az szinte ugyanolyan (vagy rosszabb) mint a jelenlegi helyzetem, otthon élek.
Nyugat magyarországi nagyvárosban.
11.-es vagyok.
Hatalmas szerencsém volt mert egy idős nénitől bérlem aki nem kér többet mondván hogy több lakása is van s bőven meg él.
Ismerek olyat én is aki 130ért bérel egy lakást szinte mellettem. Én össze teszem a két kezem, hogy ismerősöm kiköltözött mivel neki nagyon pici volt már s a néni szimpatikusnak talált.
Plusz még nem számoltam mi minden is kell egy albérletbe. Ha bútorozatlan akkor az hogy kényelmes legyen nagyon viszi a pénzt. Tapasztalatból. Most is gazdálkodók, hogy be tudjam rendezni.
3 emeleten vagyok közepén. Eddig be se kellet kapcsolnom a fűtést mivel mindenhonnan körbevesznek. Illetve legnagyobb összeg eddig amit ki kellett fizetnem 80 ezer volt.
Megéri idősebbektől bérelni. Több ismerősöm is így került nagyon jó albérletbe. Csak sajnos ezeket legtöbbször nem hirdetik a neten.
Aki azt hisszi hazudok az higgye nyugodtan.
Kérdező remélem tudtam fentebb segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!