Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Első emeleti lakásban lakunk, a hálószobánk ablaka alá "beköltözött" egy alkoholista férfi. Egész nap a környéket járja részegen, üvöltözik, rongál, ha elfárad az ablakunk alatti lépcsőn üldögél és óbégat. A nap bármelyik szakában képes erre, éjszaka szellőztetni nem tudunk miatta mert nagyon zavaró az üvöltözése. Sokszor van hogy hajnalban erre kelünk.

Ha rendőrt hívunk elzavarják, de egy óra múlva megint itt van. Nagyon zavaró már, egész nyáron nem lehetett ablakot nyitni miatta....

2021. szept. 23. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha félsz egy az egybe vödör vizet kiönteni, akkor "locsolhatsz" virágokat, kicsit fröcskölősebben, "moshatsz ablakot, ablakpárkányt, redőnyt" viszonylag nagy gyakorisággal, szintén jó fröcskölősen, piszkos víz "véletlen" kilöttyintésével abba nem tudnak belekötni akkor sem, ha vannak kamerák, hiszen az csak azt mutatja, hogy házimunkát végzel.
2021. szept. 24. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Kenjétek be ragasztóval a lépcsőt amin ül, akkor majd nem tud elmenni újabb kör piáért és előbb utóbb kijózanodik. 😅

Amúgy viccen kívül én is utálom az ilyen alakokat, esetleg meg lehet kérni a szomszédokat hogy tegyetek együtt feljelentést hogy zavar titeket, lehetséges hogy lehet kérni birtokvédelmet vagy ilyesmi, bár ebben annyira nem vagyok otthon.

2021. szept. 25. 02:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Vodor hasznalt olaj.

Vodor moslek.

Vodor felmosoviz.

Vodor mosogatole.

Vodor romlott leves.

Mind a fejere.

Keszitsd oda az ablakodhoz.

2021. szept. 28. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:

22 éves egyetemistaként hazaértem buliból hajnalban, és én nyugis, csendes részeg vagyok, aki lefeküdt aludni, és beállított vagy 10 ébresztőt, mert félt attól, hogy nem kel fel másnap, és elkésik a diákmunkáról.

És egy óra múlva arra keltem, hogy a fasz ott óbégat halál részegen az ablak alatti padon.

Hát még mindig ittasan lementem, leültem mellé pizsiben, egy szó nélkül lecsavartam a Bástya bor kupakját, és húzüra megittam belőle a benne lévő két decit, megköszöntem, jó éjszakát kívántam, majd felmentem a lakásba, miközben átkokat szórt rám.

A lelkem is kihánytam a Bástya bortól részegen, de többet a tag nem jött az ablakunk alá.

2021. okt. 1. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!