Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet tenni egy vihorászó...

Mit lehet tenni egy vihorászó emberrel, hogy lenyugodjon?

Figyelt kérdés
Éjszaka vihorászik, torka szakadtából, mert neten keresztül játszik másokkal. Körülötte lévő emberek aludnának, rosszul vannak, panel vajvékony falai miatt miatt a szomszédokat is zavarja. Internet lekapcs nem megoldás, mert megöli azt a lekapcsolja (szó szerint). Szóval hogy lehet lenyugtatni egy ilyen embert?

2021. aug. 3. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem volt egy korszakom, amikor nem tudtam az energiámat kontrollálni és sikítva vihorásztam néha, az segített, amikor nagyon bunkó stílusban rám förmedtek. Olyankor megsértődtem, fájt de hosszútávon ez segített beállítani azt, hogy mikor kell leállnom.
2021. aug. 4. 00:05
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Ezért szar a panel, mert még röhögni sem lehet.
2021. aug. 4. 00:06
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Főleg ha egy olyan búskomor, örülni nem tudó szomszédja van valakinek, mint a kérdező.
2021. aug. 4. 00:08
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Próbáltatok vele beszélni, hogy halkabban legyen éjszaka, mert mások aludni szeretnének? Ha igen és nem használt, akkor még egyszer menni hozzá és felvetni, hogy rendőrt fogsz hívni csendháborítás miatt, ha nem hagyja abba (hangfelvételt is csinálhatsz, hogy legyen bizonyíték). Ha folytatja, akkor tényleg kihívod a rendőröket és majd ők intézkednek. Legrosszabb esetben meg kiderítitek mikor alszik, vagy pihen és visszazajongtok neki.
2021. aug. 4. 00:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Mért, röhögjön inkább ő is, úgyse tud aludnni.
2021. aug. 4. 00:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Próbáltunk vele beszélni, a családtagjai is próbáltak, de semmi... Csak visszaordít, hogy "MI VAAAN!!!??? HAGGYÁ BÉKÉN ÉLNI!!!"

Nem az a baj, hogy ezt csinálja, hanem az, hogy HAJNALI 3-ig. Mások mennek reggel dolgozni, ki kéne pihenniük magát.

Tudjuk hogy kicsoda, délelőtt 11-ig alszik, de mint a téli álmot alvó medve, nem kel fel semmire. Kicsi gyerek, 11 éves. Nincs megnevelve.

2021. aug. 4. 00:26
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Martin?
2021. aug. 4. 01:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem tényleg ez segített, hogy keményen fogtak és úgy álltak hozzám,hogy, ha én nem tudok rendesen viselkedni, ők sem fognak velem rendesen viselkedni.

Ha visszaordítozik, egyszerűen a következő naptól kezeljétek távolságtartóan, éreztessétek vele, hogy, ha így tud kommunikálni, akkor ti is így bántok vele.

Ezért mondom, hogy egy családba vagy kell egy kemény apa vagy kell egy kemény anya, de mindenképp kell egy kemény szülő, mert ha nem, abból lesznek azok a gyerekek, akikkel kamaszként nem lehet bánni, mert üvöltöznek a felnőttekkel.

2021. aug. 4. 01:37
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 Egyébként nekem is egyből Martin jutott eszembe - panelházas sztori, többes számban beszél (szomszédokat zavarja, emberek aludnának, tudjuk kicsoda, próbáltunk beszélni - mintha egymaga lenne a komplett panel), túlzások használata (szülei se tudnak tenni semmit, szó szerint megöli aki lekapcsolja a netet - azért egy 11 évesből nemigen nézném ki, vagy ha igen akkor ott már nagy bajok vannak), ha a gyereket idézi akkor pedig full nagybetűvel ír meg 25 felkiáltójelet, kérdőjelet tesz a végére. Nem tudom, gyanúsan hasonlít az eddigi Martin trilógiához, de lehet hogy már csak túlzottan paranoiás lettem itt némely kérdésektől. Mindenesetre kívánom, hogy ne legyen igazam..
2021. aug. 4. 04:27
 10/12 anonim ***** válasza:
58%
Ha kint van a villanyóra, akkor le kell kapcsolni.
2021. aug. 4. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!