Olvasd el a 7-es és a 8-as kommentemen. Én ezt poénra veszem. A grafikon szerint a nememben több a kiemelkedően sok, de a kiemelkedően buta ember is.
Én ezt viccesnek gondolom, hogy a nemem kiemelkedően okos, de hülye is. Az, hogy te ezen nem tudsz mosolyogni, csak azt mutatja, mennyire merev ember vagy. Nevess egyet a kérdésen, és ennyi.
Miért kell mindenbe háborút látni?
2021. szept. 23. 19:09
12/21 anonim válasza:
es ennek mi koze a parkapcsolatokhoz!?
2021. szept. 23. 19:15
13/21 anonim válasza:
Ha nem a párkapcsolati kategóriába teszed, nincs is háború. Nem a nemed kiemelkedően okos vagy buta, hanem vannak kiemelkedően okos és buta emberek is közöttetek. A te nemedre nem jellemző semmi, egyénekre jellemző. Egy nőt, akinek 140 az IQ szintje, ugyanúgy nem jellemez a putris Icuka , mint egy fotelben ülő alkesz panelprolit, aki lábujjhegyen sem éri el a százat, nem jellemez Albert Einstein IQ szintje. Érdekes, hogy mégis mindig a primitív tahók szeretik hangoztatni, hogy a nők buták.
2021. szept. 23. 19:27
14/21 anonim válasza:
Eddig is ismert volt, hogy a férfiaknál nagyobb a kilengés mindkét irányba. Ez most jutott el hozzád?
2021. szept. 23. 20:35
15/21 anonim válasza:
Többé kevésbé a legtöbb társadalomba a kan intézte a dolgokat, a nőstény nevelte a pulyákat, sok helyen még ma is megmaradt ez a szokás, de azért már a múlt ezredben is törtek fel nők, azért ennyire nagy különbség nincs a két nem közt, csak egyszerűen megszokott volt, hogy kevesebb nő tanul mint férfi, manapság ez kezd kiegyenlítődni, persze megvoltak azok a társadalmak is ahol a nő volt a góré úgy mint manapság sok helyen. De tény hogy átlagba az IQ elvileg kevesebb, de ennyi baj legyen, ti legalább egyszerre töb dologra is tudtok figyelni, a kan erre nem képes.
2021. szept. 23. 20:49
16/21 A kérdező kommentje:
"Ha nem a párkapcsolati kategóriába teszed, nincs is háború."
Nyugatan lehet, legalább szórakozok egy jót. Pont azok háborúznak, akik magukat intelligensnek tartják.
2021. szept. 23. 22:14
17/21 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a férfiaknál szélsőségesebbek az értékek, tehát amennyi zseni van annyian vannak a retardációs vonal alatt is, nőknél sokkal egyenletesebb az arány.
2021. szept. 23. 22:34
18/21 anonim válasza:
Nem az intelligencia, ami meghatároz férfit, és nőt, hanem az érdeklődési kör.
Túl sokat nem ér valaki az intelligenciájával, ha gyakorlatilag semmi sem érdekli.
2021. szept. 24. 00:15
19/21 anonim válasza:
Amúgy meg az intelligencia sem feltétlen fontos, nem tudom melyik IQ meghatározást használod de amit itt írtál úgy egy 120IQ-s odaverhet egy 140IQ-st is, általában az ilyen teszteken lehet produkálni is, meg tévedni, mellesleg hiába intelligens valaki ha nem tanul és beéri a gyárral, valószínűleg itt a szellemi hanyatlás is megindul hamarabb.
Ismeretem elvileg 70 alatti IQ-s embert aki emiatt paraolimpikon volt de nem vetted észre rajta, kiváló szakember.
2021. szept. 24. 05:28
20/21 anonim válasza:
Az IQ a gondolkodásnak csak egy bizonyos szegmensét méri. Mindenképpen hasznos lehet, hogy egy körülbelüli képet kapjunk az illető gondolkodásáról, de nem mindenható dolog. Kérdező, értelmes emberek beszélgetnek itt a kérdésed alatt, az, hogy te egy másik kérdésből ezt hisztinek idevágtad nem változtat semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!