Laknátok szívesen szomszédok nélkül?
Én nem nagyon. Szeretem, ha laknak emberek a lakásom körül, biztonságban érzem magam jobban és jobban ott is merem hagyni az otthonom. Meg az sem hátrány, hogy körbefűtenek.
A gyerekeseket kellene deportálni innen örökre és egy szavam sem lenne. A visítás meg az üvöltve bőgés az egyetlen, amit gyűlölök
Mert ugyebár a gyerekgyulolok egy mukkot se szolaltak mig ők is gyerekek voltak...
Nem laknek szomszedok nélkül.
Ugy nőttem fel hogy nalunk az emberek 90% joban volt egymassal, nem csak jobbra-balra 1-1 szomszed, hanem az egész utca.
"A gyerekeseket kellene deportálni innen örökre és egy szavam sem lenne. A visítás meg az üvöltve bőgés az egyetlen, amit gyűlölök"
Pl pár éve a szüleidet? :)
Igen és nem is. Egyrészt a pusztákat, tanyákat, de még a faluvégi házakat is többször akkora eséllyel törik fel, mint a sűrűn lakott körzetek házait. Ott viszont legalább nincs fűrésztelep az udvaron, 6 kutya házanként, amatőr dobos, focicsapatgyártó vagy alkoholista rádiófüggő, szemétégető kisiparos.
Nehéz ügy. Nem akarnék menedzselni egy húszhektáros tanyát és nem akarnék 5 km-t utazni azért, hogy elhozzam a napi postát.
Erdő mellett sem laknék, mert éjszaka a vadállatok hangosabbak, mint a tuctucjózsi.
Ha kötelező választani, akkor maradnék sima családi házban és mindenhova hangszigetelt nyílászárókat rakatnék be (beltéren is), hogy minimalizáljam a zajt. Központi szellőztetés lenne, aminek a beszívó nyílása jó messze lenne a lakóterektől. A kertbe ciprus sövény kerülne 4 méter magasan.
Egyébként itt a külterület tanyaszerű volt, amíg a város úgy nem döntött, hogy szabadidőparkot építtet a mellettük lévő hatalmas területre. Átminősíttették, kiirtották az erdőt és ma már két szórakozóhely is nyomatja ott éjjel a tuctucot, nappal meg tele vannak a játszóterek. Így lesz egy csendes környékből rémálom. A másik külterületet éppen árulják ipartelepként, azokat sem irigylem, akik mellé költözik majd valamilyen gyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!