Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha csúfolnak gúnyolnak a...

Ha csúfolnak gúnyolnak a szomszédok mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Én nö vagyok és ők is.

Hallottam ahogy egymás között kibeszélnek de irtó megalázóan és másoknak is.

Beszéltem velük hogy hallom es nekem ez rosszul esik es ha vmi bajuk van inkább a szemembe mondják.

Egyszerűen letagadják csak.

Pedig szeretném tudni az okát ill hogy ne ilyen híreket terjesszenek rolam.

Sima társasház

2021. szept. 9. 06:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Költözz felnőtt emberek mellé illetve te magad is nőjj fel, kezeld felnőttként a gyerekes gúnyolódást🤷‍♂️
2021. szept. 9. 06:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Felnőttek ilyenek..
2021. szept. 9. 06:58
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Mégis mit tudnak kibeszélni rólad? Pletyka mindig van, volt és lesz. A te hozzáállásod az, ami változhat. Egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni, megrántani a vállad és továbbmenni. Egyébként is őket minősíti.
2021. szept. 9. 07:10
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Igazából addig örülj, ameddig csak egymás között csúfolódnak rajtad és Te ezt elintézheted annyival hogy nem foglalkozol velük…

Engem a panelban az egyik szomszéd már-már bullyingolt, folyton beszólt, megjegyzéseket tett olyan dolgokra amelyekhez semmi köze nem volt és azt állította hogy a postaládájába szemetelek (én nem) és átdobálta az én postaládámba azt a szemetet, amiről azt hitte hogy én tettem az övébe…

De semmi olyan könnyen bizonyítható és rendőrség által komolyan vett dolgot nem tett, ami miatt jogi útra terelhettem volna a konfliktusunkat.

Most kertes házban élek és sokkal nyugodtabb vagyok.

2021. szept. 9. 07:14
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

Vedd be ezt.

[link]

2021. szept. 9. 07:27
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
A szomszédomban egy kattant család lakik. Van egy fejhangon vinnyogó, buta lányuk, amelyik úgy közlekedik, mint egy tank. A bejárati ajtót izomból csapkodja minden alkalommal. Egyszer pont fürödtem, akkor rontott ki, a fürdőszobám (a bejárató ajtójuk mellett van) szabályosan beleremegett. Már nagyon untam és hangosan mondtam, hogy "Jézusom...". A kis pitsa persze meghallotta, de mivel semmi önkritikája nincs, nem esett le neki, hogy közlekedni civilizáltan is lehetne, helyette azóta is rajtam élcelődik a szüleivel. De magasról teszek rájuk, mert a szülők is meg ez a kis ribi is kritikán aluliak, inkább csak röhögök rajtuk. Elég gáz, mikor magukat értelmiséginek tartó példányok képtelenek civilizált emberek módjára viselkedni. Szánalmas népség. Ignorálom őket azóta és jól vagyok.
2021. szept. 9. 07:58
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Menj oda, és szólj be. Engem egy munkatársnőm tárgyalgatott ki. Rákérdeztem mások előtt, tagadta, majd kiosztottam. Megmondtam hogy nekem legalább annyi gerincem van, hogy a szemedbe mondjam; úgy nézel ki mint aki kutyát szopott (1kg rúzs van rajta) és még te kritizálsz?

Nyomattam egy ideig. Azóta kussban van és nem eszik rúzst reggelire.

2021. szept. 9. 09:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz veluk, rohogd ki oket magadban, vagy otthon a ferjeddel. mi ez, ovoda, hogy csufolodnak? sz.rd le, te tudod magadrol hogy jobb vagy ennel, ok ne erdekeljenek
2021. szept. 9. 09:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindig mindenre ez a válasz, hogy ne foglalkozz velük. A kisfiúnak is ezt tanácsolta mindenki, aztán szegény ömgyilkos is lett.
2021. szept. 9. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Majd szarral a kilincsükön vihoghatnak máson. :)
2021. szept. 9. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!