Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha csúfolnak gúnyolnak a...

Ha csúfolnak gúnyolnak a szomszédok mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Én nö vagyok és ők is.

Hallottam ahogy egymás között kibeszélnek de irtó megalázóan és másoknak is.

Beszéltem velük hogy hallom es nekem ez rosszul esik es ha vmi bajuk van inkább a szemembe mondják.

Egyszerűen letagadják csak.

Pedig szeretném tudni az okát ill hogy ne ilyen híreket terjesszenek rolam.

Sima társasház

2021. szept. 9. 06:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy hallottam kb minden női társaságban ez megy,mindenki kibeszél mindenkit és jópofiznak egymásnak.Ne érdekeljen,ezzel töltik ki az unalmas életüket,aki most kibeszél azt a többi beszéli ki a háta mögött ugyanúgy mint téged.

Én nem beszélnék ilyen emberekkel,töltsd az időd normális társasággal.

2021. szept. 9. 10:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg minden női bagázs ezt csinálja. Ezért van az, hogy minden nő, akivel valaha kijöttem, nem tartozott semmilyen ilyen pitsakörbe. A kolléganőim is ilyenek voltak, még annak idején gimiben is ilyenek voltak a lányok. Foglalkozz a férfiakkal, az fáj nekik úgyis a legjobban, azért versengenek egymással is általában. Nekem egyetemen csak fiú barátaim maradtak (mérnöki szakon mondjuk mit várunk) és az ő köreikben éreztem magam először igazán jól. Emlékszem, akkoriban is elém sodort az élet pár ilyen pitsabandát, de semmit sem értek el ezzel a stílussal egy fiús társaságban, ahol attól kedvelnek, ha jó a humorod és van eszed.

Szóval keresd meg a köreidet, legyél azokkal, akik jó arcok, hívj át barátokat, élj abban a lakásban, ne csak búslakodj. Tudom, milyen irritáló a sziszegés meg a kuncorászás a hátad mögött, én is átéltem már, de tényleg csak az a megoldás, ha olyan körökben mozogsz, ahol a te "nőképed" az igazi nő és az elismerésre méltó, az ilyen pletykafészek, egymást fúró díszszajhákat meg félrepöccintik, mert unalmasak.

2021. szept. 9. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a lényeges, és fontos te mit gondolsz magadról. Amit ők gondolnak rólad az csak akkor van hatással rád, ha foglalkozol vele. Tömören kifejezve szard le mit mondanak.
2021. szept. 10. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nemtől független. Mindkét nemnél vannak hernyók.

Vagy ignorálod őket, vagy szembeszállsz velük, visszavágsz.

Mindkettő működik. Az ignorálás azért, mert ha látják, hogy le sem szarod őket, akkor abbahagyják.

A visszavágás is hatásos, mert ez a tipikusan gyáva emberek szokása, akik azt merik piszkálni, aki nem védekezik. Ha látják, hogy te is szívatod őket, akkor elmegy a kedvük tőle.

2021. szept. 25. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!