Van olyan köztetek, aki azért bánta meg, hogy Budapestről/nagyvárosból faluba költözött, mert a faluban nem fogadták be?
En mindigis Budapesten szerettem volna elni, de most megis a szulovarosomban keresek hazikot/lakast megvetelre, mert barmennyire is szeretem a fovarost, soha nem lenne eselyem itt ingatlant venni, az albizasba meg mar kvara beleuntam. En pont az udvarias videki vagyok, voltak rettenetes szomszedaink mar, a bdsm ordibalos szexelostol a drogdilerig minden. Soha egy szot nem szoltam. Egyszer kopogtunk at a szexeloshoz, mert az meg mindig veszekedett a gyerekevel es egyszer azt hittuk, hogy elkezdtek utni verni egymast. Meg egyszer megpufoltem a falat, amikor hajnali 6-kor arra keltem, hogy megint sikitozva kurnak. Ez a ket eset volt, amugy mindenkinek elturtem mindent es emiatt lett egyre pofatlanabb. Koszonni is szoktam a lepcsohazban, nalunk szokas volt a szomszednak jo reggeltet/napot/estet kivanni. Tobben meg is lepodtek ezen.
Egyebkent amikor meg kollegista voltam, vegyesen voltunk videki kolisok, agglomeraciobol bejarosok es pestiek, budaiak az osztalyban a kepzesen. Sajnos azt kell mondanom, hogy meglepoen igaza van annak, aki szerint a videkrol jottek konnyen elszallnak maguktol. A tajparasztok, akik cseszegettek masokat, anyaztak az oktatonak es szartak mindenre, kivetel nelkul az agglomeraciosok voltak, vagy a messzebb videkrol jottek. De tapasztalataim szerint az agglomeraciobol bejaroknak volt a legnagyobb pofajuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!