Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zaj és zaj között óriási a...

Zaj és zaj között óriási a különbség? Ha igen, szerinted melyik a legzavaróbb az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 18:05
A kérdező szavazást indított:
kora reggeli fűnyírás
flexelés vagy fűrészelés
éjjeli gyorsulási versenyek
fúrás, faragás, kopácsolás panelban
gyerekzsivaj vagy nagyon hangos társalkodás panelban
állati hangok (kutya, kakas stb)
zene bömböltetése
egyéb, leírom
66 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Számomra az ordító gyerek a leginkább zavaró. Második a bömböltetett zene, harmadik a szünet nélkül ugató kutya.
2021. szept. 12. 18:14
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Gyerekzaj vagy nagyon hangos társalkodás tömegközlekedési eszközön.
2021. szept. 12. 18:15
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Gyerek bömbölés.
2021. szept. 12. 18:17
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Fúrás a panelban, főleg mikor éjszakás vagyok és aludnék. Sírni tudnék, hogy álmos vagyok, és ki kell magam pihenni, de kb mintha a szomszéd szobában fúrnák a falat.
2021. szept. 12. 18:23
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Az a gond, hogy a gyerekzsivaj szinte soha nem önmagában fordul elő. Mellette játékokat püfölnek, dobálnak, rugdosnak, futkároznak, a szülők ordítanak velük, szóval kész élmény. Ráadásul manapság nem divat korán lefektetni a gyereket, hadd üvöltözzön éjfélig.
2021. szept. 12. 18:53
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
A felsoroltak közül a gyerekzsivaj/ hangos társalgás opciót választottam. Viszont a paneli hangoskodással tudnak a leginkább zavarni. Én akkor tudnék sírni, amikor korán kell kelnem, de a felettem lakók még éjfél után is rohangásznak, hupognak és hangoskodnak.
2021. szept. 12. 20:17
 7/20 anonim ***** válasza:
66%

"Fúrás a panelban, főleg mikor éjszakás vagyok és aludnék." - éjjel nem lehet, hétvégén nem lehet, logikus, hogy hétköznap nappal végeznek ilyen munkákat a lakók.

Kérdező, engem az éjszakai hangoskodás zavar, mindegy, hogy hangos beszélgetés, visongás, zene, tévé. Nappal toleránsabb vagyok, éjjel alszom.

2021. szept. 13. 09:36
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

#7-es, egyéni véleményre volt kíváncsi a kérdező, nem kell beleállni mindenbe.

Majd akkor is legyen nagy szád ha a te ellátásod fog függeni más kialvatlanságától, mert a nővér akkor éjszakás a kórházban pl. ;)

2021. szept. 13. 10:12
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
Füldugó, Valeriana, altató. Mindenkihez nem lehet alkalmazkodni egy társasházban, kedves 8-as, a panel zajjal jár a felújítások leginkább hétköznap nappal végezhetők a legkevesebb ember zavarásával. De zajos egy turmixgép, egy mosógép, egy porszívó, vagy a rántott hús klopfolása is.
2021. szept. 13. 10:20
 10/20 anonim ***** válasza:
43%

Füldugó nem használ, bogyókra meg nem fogok rászokni néhány alkalom miatt. Szerintem nálatok még nem fúrtak igazán közel, mert a hús klopfolás,turmix vagy bármi más fel sem tűnik, főleg, hogy szemben óvoda van.

Szerintem hagyjuk meg ezt a választ az én személyes véleményemnek vagy a másénak, nem kell itt tipikus magyarkodni, hogy beleállsz egy számodra semleges válaszba, mert nem ez volt a kérdés lényege, hogy kötekedj bele más válaszába, te barom.

Én se írom a gyerekzsivaj utálóinak, hogy menjetek és szóljatok a szülőknek, hogy neveljétek meg a pulyát.

2021. szept. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!