Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest miért néz ki olyan...

Budapest miért néz ki olyan gettósan?

Figyelt kérdés

Rengeteg régi, romos ház és piszok, mindenhol hajléktalanok.

Vidékről jöttem fel Pestre egyetemre. Az egész város nagyon nyomasztó.

Egy vidéki megyeszékhely sokkal élhetőbb. Zalaegerszegen pl nem látom azt a nyomort, amit Pesten.

2021. szept. 8. 21:28
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Hosszabb távon se laknék itt. Inkább laknék egy nagy családi házban, ahol udvar meg garázs is van.
2021. szept. 9. 23:10
 42/45 anonim ***** válasza:
79%
41. Olyan Pesten is van. Csak nem a belvárosban, de ha egy normális albérlethez nincs pénzed miért álmodozol egy kertes házban?
2021. szept. 9. 23:34
 43/45 anonim ***** válasza:
69%
#41 Tele van Buda kertesházakkal. Max ez neked azért nem tetszik, mert nem 5 millió, hanem 50
2021. szept. 10. 02:04
 44/45 A kérdező kommentje:

Lenne pénzem kertes házra, ha nem kéne lakbért fizetni és félre tudnám rakni helyette a pénzem..

Meg én nem elégednék meg ilyen kicsi házzal. Emeletes, 5 szobás családi ház kell. A garázsban meg edzőtermet akarok berendezni magamnak.

Ezért jobban jártam volna, ha vidéken maradok Pest helyett. Már most sokkal több pénzem lehetne.

2021. szept. 10. 12:39
 45/45 moozygoo ***** válasza:
71%

Hülyeség hogy az egész város ilyen, de nyilván vannak ilyen részei.

Tulajdonképpen egyszerű a válasz, Budapest régi, főváros és rengeteg embernek ad otthont.

Mivel nagyobb a lakosság, így darabszámra több lezüllött emberrel is lehet találkozni mint egy kisebb városban, de én még nem jártam olyan városban, ahol ne láttam volna csövest vagy lelakott "gettós" városrészt.

2021. szept. 12. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!