Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest miért néz ki olyan...

Budapest miért néz ki olyan gettósan?

Figyelt kérdés

Rengeteg régi, romos ház és piszok, mindenhol hajléktalanok.

Vidékről jöttem fel Pestre egyetemre. Az egész város nagyon nyomasztó.

Egy vidéki megyeszékhely sokkal élhetőbb. Zalaegerszegen pl nem látom azt a nyomort, amit Pesten.

2021. szept. 8. 21:28
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Meg ezek a pesti lakások is borzalmasak. Zala megye tele van 2 meg 3 szintes családi házakkal, itt meg szűk lakásokban nyomorgok.
2021. szept. 8. 23:06
 12/45 A kérdező kommentje:

Már Tarlós alatt is szar volt Pest. 2019-ben vettek fel az egyetemre. Alig várom, hogy végezzek és húzhassak haza vidékre.

Tényleg nem értem, hogy a fiatalok mit esznek annyira pesten

2021. szept. 8. 23:10
 13/45 anonim ***** válasza:
83%
De nem Zalaegerszeg van tele 2-3 szintes családi házakkal, hanem Zala megye. Merthogy családi házakat nem a város közepén építenek. Megnyugodhatsz, hogy Pest megyében, sőt Bp külső negyedeiben is vannak, csak te nem ott laksz. És azt eszik rajta, hogy változatos szórakozási, étkezési, kulturálódási lehetőségei vannak, mindenben bővebb a választék, ideértve mondjuk az orvosi ellátást is, és a belvárosban sok a szép látnivaló.
2021. szept. 8. 23:21
 14/45 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nézz körül az I, II, III kerületben például. Gyönyörű zöldövezetes részek, fele kertváros. Nem a nyóckerből kellene kiindulni, hanem azokból a helyekből, ahol laknak is emberek, nem csak bérelnek meg ügyintéznek. Óbudai lakosként én élvezem a vidék és a belváros minden előnyét. Nem hiába vannak sok helyen milliós négyzetméterárak...
2021. szept. 9. 01:14
 15/45 anonim ***** válasza:
30%

Akinek Pest gyönyörű... xD Úristen de mélyre kerültek az elvárások. Pest krva gáz, tanulhatna Pragatol, Becsrol :D 25 évet éltem Pesten, a pocegodorben, jó környéken. Sosem fogom elfelejteni azt az igénytelenséget, amit abban a.lyukban tapasztaltam.

Lehet negativolni, nyugodtan. Ettől függetlenül egy undorító, retkes, büdös város, ahol annyi büdös praszt van, hogy egy jobb érzésű ember inkább kifordul a testéből. De ezt persze honnan tudná a sok lepontozo :D nem akarok elszomorítani senkit, de kb már Bukarest színvonal.

2021. szept. 9. 07:23
 16/45 anonim ***** válasza:
32%

Nem azért nagyon a nm árak, mert jó környék, azért mert hagyták elszállni, Magyarország meg egy vizfeju, budapest centrikus ország ami szanalmas. (Be kell utazni Pestre bakker pomazrol, ha át akarsz utazni Dunakeszire, ez mennyire krva gáz már?) Bécsben ua árak vannak mint Bp-n, pedig Bécs, hát, hagy ne hasonlitsam össze azzal a patkanylyukkal, mert felsirnak az emberek.

Semmit nem tartanak karban Pesten, nézd már meg a négyes metrót milyen retkes, áll a por pl a Kálvin téri megálló, metró feletti szerkezeten. Évek óta nem takaritottak. Aki azt hiszi H Pest jó hely, az szimplán integrálódott abba a szemétbe, ami ott van.

Szabadságtér is H néz ki a kiégett, kikezdett pazsitjaval. Úristen, emberek, hova sullyedtetek?:D

2021. szept. 9. 07:29
 17/45 anonim ***** válasza:
32%
A tömegközlekedés is milyen, attól H van néhány szép kis CAF vili, attól még érdemes megnézni H takarítják. Na Bécsben az U2 vonalán példának okáért ilyet nem latsz. De sztarold azt a varost, országot, ami csak elvesz. Kotenger varos, Podgorica szintű, monumentalista szr.
2021. szept. 9. 07:32
 18/45 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem meg az, aki Zalaegerszegről meg az isten háta mögül köpköd Budára, csak szimplán irigy, mint a fszom
2021. szept. 9. 09:10
 19/45 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom ha örökölne itt egy lakást a jelenlevők közül bárki, az arcán pörögne örömében, csak ugye amíg savanyú a szőlő, addig nyavalyogni jobb. A budapestiek könnyű szerrel tudnának lakást, házat venni bárhol az országban. Fordítva ez nincs így
2021. szept. 9. 09:13
 20/45 anonim ***** válasza:
84%
Ja, tiszta gettó az I. kerület mondjuk...
2021. szept. 9. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!