Budapest miért néz ki olyan gettósan?
Rengeteg régi, romos ház és piszok, mindenhol hajléktalanok.
Vidékről jöttem fel Pestre egyetemre. Az egész város nagyon nyomasztó.
Egy vidéki megyeszékhely sokkal élhetőbb. Zalaegerszegen pl nem látom azt a nyomort, amit Pesten.
Már Tarlós alatt is szar volt Pest. 2019-ben vettek fel az egyetemre. Alig várom, hogy végezzek és húzhassak haza vidékre.
Tényleg nem értem, hogy a fiatalok mit esznek annyira pesten
Akinek Pest gyönyörű... xD Úristen de mélyre kerültek az elvárások. Pest krva gáz, tanulhatna Pragatol, Becsrol :D 25 évet éltem Pesten, a pocegodorben, jó környéken. Sosem fogom elfelejteni azt az igénytelenséget, amit abban a.lyukban tapasztaltam.
Lehet negativolni, nyugodtan. Ettől függetlenül egy undorító, retkes, büdös város, ahol annyi büdös praszt van, hogy egy jobb érzésű ember inkább kifordul a testéből. De ezt persze honnan tudná a sok lepontozo :D nem akarok elszomorítani senkit, de kb már Bukarest színvonal.
Nem azért nagyon a nm árak, mert jó környék, azért mert hagyták elszállni, Magyarország meg egy vizfeju, budapest centrikus ország ami szanalmas. (Be kell utazni Pestre bakker pomazrol, ha át akarsz utazni Dunakeszire, ez mennyire krva gáz már?) Bécsben ua árak vannak mint Bp-n, pedig Bécs, hát, hagy ne hasonlitsam össze azzal a patkanylyukkal, mert felsirnak az emberek.
Semmit nem tartanak karban Pesten, nézd már meg a négyes metrót milyen retkes, áll a por pl a Kálvin téri megálló, metró feletti szerkezeten. Évek óta nem takaritottak. Aki azt hiszi H Pest jó hely, az szimplán integrálódott abba a szemétbe, ami ott van.
Szabadságtér is H néz ki a kiégett, kikezdett pazsitjaval. Úristen, emberek, hova sullyedtetek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!