Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiközösít a lakókörnyezetem...

Kiközösít a lakókörnyezetem többi anyukája?

Figyelt kérdés

Társasházas utcában lakunk. Számtalan gyerek van az utcában. A mi házunk ikerház, a szomszédainkkal jól kijöttünk. A férjem sokat lógott a másik férjjel, együtt szerelgettek, ilyesmi. Addig én a csajjal beszélgettem. Aztán egyszerre lettünk terhesek 1 hónap különbséggel. Azóta mióta kiderült, elkezdtek kerülni minket. A gyerekek már 2 évesek, de azóta se kérdeztek annyit se, hogy mi a gyerekünk neve? Mi kérdeztük öket. A gyereküket nem engedik a miénk közelébe. A többi szomszéddal akikkel elötte nem is beszéltek, meg összejárnak. Ott játszanak a gyerekek együtt a kertben, a miénk meg nézi a kerítésen keresztül szomorúan. A többi anyukával is próbáltam barátkozni, de zsigerböl elutasítják. A férjem szerint a szomszéd csaj mondhat rólam valamit.

Megesküszöm, hogy nem mondtam rosszat senkiröl!

Mi lehet a bajuk?

2021. szept. 5. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
99%
Figyelj felnőtt vagy. Menj oda kérdezd meg.
2021. szept. 5. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
99%

Miért nem tőle kérdezed meg?!

Mi így ismeretlen vadidegenek honnan tudjuk?!

2 éve ez megy, most jutott eszedbe kiakadni ezen?

2021. szept. 5. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
99%
Lehet találgatni, mi lehet a gond, de nem fogjuk tudni kitalálni. Már akkor megkérdezhetted volna, amikor terhesek voltatok, mert akkor kezdődött a dolog.
2021. szept. 5. 13:07
 4/7 anonim válasza:
98%
Szerintem igaza van a férjének, tuti valamit mondott rólad. Én utanajarnek..
2021. szept. 5. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
98%
Mi az, hogy nem engedik a gyereküket a tiéd közelébe? Ti sem mentek át? Mi is jóban voltunk a szomszéddal, de a szurkapiszka természetéhez már nem akarok jó képet vágni. Szóval nem találkozunk, ő sem erőlteti.
2021. szept. 5. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
A kerdezd meg konnyu valasz, de valojaban az ilyen emberek nem ismernek be.
2021. szept. 5. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tennék rá. Eleve nem barátkozom szomszédokkal, mert folyton ez van belőle. Állandóan kipofázzák a másik magánéletét, akárcsak a melóhelyen. A gyerek szerezzen barátokat az oviban, suliban, majd azokkal összejár, én is ezt tettem. Anyám nem smúzolt a kötelezőkön kívül a szomszédokkal, de rámhagyta, kivel barátkozok.
2021. szept. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!