Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Származhat hátránya a kislányo...

Származhat hátránya a kislányomnak, ha nem ismerünk senkit a lakókörnyezetünkben, így amikor sétálunk magunk vagyunk?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy nem nagyon van ismerősünk,így kettesben sétálgatunk babakocsival,vagy otthon vagyunk a mamával,néha elmegyünk apával,ha ráér vásárolni,és nagyjából ennyi.A rokonlátogatások is ritkák,van hogy havi egy,van hogy kéthetente egyszer.

Szereti a kislányom a gyerekeket,de nálunk nincs lehetőség pl babklub.És most ráadásul anyás is lett,talán szep félelem is,de félek így mi lesz ha jövőre bölcsibe megyünk.Bevásárlásoknál pl sír,ha babakocsiban van,és csak kézben érzi jól magát.Fél az emberektől.Mit tegyek?

8,5 hós

2009. ápr. 9. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd el játszótérre. Itt a jó idő, hintázni tud, sőt a homokozóba is be lehet tenni. Így megismerkedhettek babákkal, anyukákkal, könnyebben oldódna ő is!
2009. ápr. 9. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyi a hátránya, amit te is leírtál: hogy fél az emberektől. Erre az a megoldás, hogy folyamatosan szoktasd másokhoz. Nincs senkinek sem kis gyereke a környezetetekben?
2009. ápr. 9. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Falu,sajnos nincs játszótér külön,:-(
2009. ápr. 9. 15:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Akikkel találkozom kisgyerekesekkel pl tanácsadáson elbeszélgetünk,de ennyi,nem járok össze senkivel.Igen ez az én hibám.
2009. ápr. 9. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is tapasztaltam, hogy falun így járnak azok a gyerekek akiknak nincs rokon, vagy szomszéd gyerek a közelben. Szerintem mindenképpen "szerezz be" egy pár kisgyerekes barátnőt. Neked is biztos jó lenne dumálgatni. Az sem baj, ha nem egyidősek a gyerekek. A nagyobbaktól tanulhat, a kicsiket meg pesztrálhatja / majd később/
2009. ápr. 9. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok: mi is falunk élünk és nem is ismerek kisgyerekeseket, de próbálom minél több ember közé vinni a fiamat. Akárhová megyek pl. vásárolni, jön velem és ismerkedik. Ki szoktam őt venni a kocsiból/hordókából, hogy jól lássa az embereket és körül tudjon nézni. Nálunk nem fél a gyerek, de egyébként mindenki más. Anyukám mesélte, hogy én is félős gyerek voltam, de ez később úgyis elmúlik.
2009. ápr. 9. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy vidd gyerekek és emberek közé. Később lesz nehezebb. Ráadásul a szeparációs szorongás is nehezít a dolgon ebben a korban.

Nyiss a kismamák, barátnők felé. Hívd meg őket te.

Most még időben elkaphatod a problémát.

Sok sikert.

2009. ápr. 9. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hol laktok?Talán itt is össze ismerkedhetsz valakivel.
2009. ápr. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!