Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Városiak mit reagálnátok?

Városiak mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hatalomra kerül egy olyan párt aki az összes városban lakót kiköltöztetné falvakba. Most a munkahelyektől tekintsünk el. Mit reagálnátok?

2021. szept. 5. 11:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

10

Nem került a tulajdonodba az a ház, csak beleraktak mint valami legofigurát.

Határok zárva, fegyveres őrség, simán rádlőttek tiltott határátkelés esetén.

Nem tudom mit tanítanak töriórákon de ez elég harmatos.

2021. szept. 5. 11:43
 12/20 anonim ***** válasza:

11

Bocs, a válaszokat nem olvastam el, csak addig, hogy kapunk házat, nem igazán jött le, hogy a megtörtént eseményről dumálunk. Azt hittem, hogy valamilyen fikció. Ez esetben, a válaszom második részét hagyd figyelmen kívül!

2021. szept. 5. 11:47
 13/20 anonim ***** válasza:
#5 3as vagyok, irány külföld akkor, a többi meg menjen ahová akar:D
2021. szept. 5. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Faluról származom. Sőt másodállásban most is mezőgazdasággal foglalkozik a család. Szóval semmit. Amíg olyan helyre költöztetnének, ahol az infrastruktúra megfelelő, addig nem lenne vele bajom. Na meg persze, olyan házba is, ami megfelel az igényeimnek.

De ez csak egy kis elmélet. Még millió dolgot lehetne hozzáfűzni

2021. szept. 5. 12:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

12

Valóban fikciót írt a kérdező és nyilván nem a megtörtént eseményeket, de ki gondolná ép ésszel, hogy ha ez megtörténne ti. vidékre kergetni a városiakat akkor megállna az a párt ennyiben? További intézkedéseket foganatosítanának, hogy ne tudj sehová elmenni, szabad lenni.

Bocs a heves reagálásért, de rosszul lettem egy pillanatra, hogy kezdődik újra az ami a dédszüleimmel megesett.

2021. szept. 5. 12:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Ok,add a házat.
2021. szept. 5. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Na, és hogyan tennék kötelezővé?
2021. szept. 5. 12:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha ingyen kapom a házat + rendes nagy telket (akár valamekkora földet is hozzá) és itt maradhatok a 11-es út vonalán, vagy a közelében, én kifejezetten örülnék!
2021. szept. 5. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:
A francba... Kivárhattam volna, hogy ingyen legyen... Viccet kizárva, sok "városi" rohadtul utálná( kutyaugatás,flex,traktor,ganészag) sok pedig kellemesen csalódna.
2021. szept. 5. 13:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván a falvak kénytelenek lennének befogadni az embertömeget, megnőnének és városokká válnának, és tök ugyanott lennénk, csak földrajzilag kicsit arrébb.
2021. szept. 6. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!