Lányok! Ha valaki kiszól nektek az utcán a kocsiból, fütyül, stb, akkor hogyn reagáltok/reagálnátok?
Elég rossz környéken kényszerülök lakni munka miatt. 10 percre lakom a vasúttól, de mindig legalább egy "autós" kikiabál, fütyül a kocsijából, hogy pl. "Jaj de jó a segged add már meg számod, jaj de sinos vagy...",
Ilyen esetben hogyan reagálnátok? Én próbálok nem tudomást venni róla, mintha meg se hallanám, de eléggé zavar. Mi lenne a megfelelő reakció?
Sehogy, úgy teszek, mintha nem is hallanám.
20/L De én amúgy is leszarom.
A szituációtól függ. Legtöbbször lesajnáló tekintettel haladok tovább. De pl. múlt héten, valaki beszólt, hogy, "hú de nagy melled van", én meg unott hangon mondtam hogy "nahát, ezt még soha nem hallottam". De olyan is volt mikor azt mondtam : Te sem könyvtárba mész, ugye?
Teljesen le szoktak fagyni ettől, mert nem számítanak riposztra, az egész valamiféle dominancia villogtatás, akkor érzik magukat nyeregben, ha zavarba hozzák a delikvenst.
De mondom, szituációtól függ. Este a sötét utcán, nyilván nem pattogok én sem.
Én amúgy a te helyedben azt mondanám erre jó hangosan, rá sem nézve: Esélyed sincs, öreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!