Hajléktalan embert hogyan lehet / célszerű eltávolítani magánterületről?
Lehet, hogy hülye ötlet, de ahogy olvastam a a soraid, az ötlött fel bennem: miért nem bízod meg a hajléktalant a terület őrzésével? Van kutyája is hozzá. Ha nem vagy ott állandóan, legalább valaki őrizné a részt, de legalább is figyelne a dolgokra.
Hacsak nem drogos, vagy masszív alkoholista...
Megpróbálok reagálni az összes eddigi válaszra, + kiegészíteni:
A romos épületet használni szeretném, szóval a lebontás nem jártató, esetleg a lezárás arra az időre amíg nem vagyok ott, járható út lehet.
Bennem is felmerült hogy "alkalmazhatnám" az illetőt, egy kis kenyér, meleg ruha stb stb ellenében, azonban ő úgy gondolja hogy én vagyok a betolakodó az általam bérelt területen... így elég nehéz vele szót érteni.
Alapvetően szeretnék békés meogldást, meg lehetne ezt beszélni, hajlandó lennék a békés együttélésre, de ehhez 2 fél kell. A fenyegetőzést szeretném elkerülni, de ki tudja hogy alakul... :D Szegény kutyákat sajnálom egyébként, mármint teszem én azt a hajléktalant elvitetik, a kutyákat meg menhelyre rakják.
1! azert csak ovatosan, ha bejelenti rendesen az draga mulatsag + betegszabijat is fizetheti.
Feketen meg nem kovetelhet semmit, ha az orzes nem jon letre. Esetleg meg hiv par havert akik szinten kernek "munkat"
A hajlektalanon mulik nagyon hogy kerdezo hogy jon ki ebbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!