Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha albérletbe megyek, akkor...

Ha albérletbe megyek, akkor ott muszáj a lakótársakkal kommunikálni meg közösködni? Egyetem miatt albérletbe kell költöznöm, de elég antiszoc vagyok.

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 18:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon félek az albérlettől, megpróbálok átiratkozni levelezőre
2021. aug. 30. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:
nem kell felni tole! ki kell probalni, ha nagyon rosszul erzed magad, kereshetsz mas lakotarsakat, viszont elobb utobb ugyi meg kell tapasztalnod az egyuttelest masokkal, es talan jol is elsulhet. mi a lakotarsammal nagyon joban vagyunk, csomo kozos programot csinalunk. a szemelyisegfejlodesednek jot fog tenni ha belevagsz, maximum tanulsz belole valamit. ha levelezore atmesz, meginkabb kimaradsz az egyetemi elmenyekbol, es ugyanolyan antiszoc maradsz, az meg a munkahelyeden is eleg nagy hatrany lesz
2021. aug. 30. 15:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Annak se örülök, hogy pénzt kell kiadnom albérletre. Szegény vagyok. Az albérletet is hitelből kéne fizetni. Hülyeség volt belevágni ebbe.
2021. aug. 30. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!