Visszaköltözés külföldre? Aki volt hasonló helyzetben, megtenné,hogy ír?
A helyzeted az, hogy a körülményeidet nézve itthon fogsz még ragadni, legalább 2 - 3 hónapot, mire össze tudsz szedni pár 100 ezer forintot ill. muszáj itthon munkát találnod, minnél hamarabb, ha annyira sürgős.
Még tehetsz próbát, hogy barátoktól kérsz kölcsönt, de annak kevés az esélye, hogy adnának, most sokan megvannak szorulva, de még ha adnának is, talán csak keveset az meg kevés lenne, igy továbbra is itthon vesztegelnél.
A bank meg nem ad egy fillért sem, ha nincs melód.
A megoldás az, hogy keress itthon munkát, talán picit könnyebb helyzetben vagy, ha van diplomád, de akkor is legalább 2 havi fizudat kell oldalra tenni, hogy anyagi biztonsággal ki tudjál utazni Angliába ill. ott tartózkodni, ha az ottani munka még sem jönne össze, meg aztán karantén, tesztek, albérlet, kaukciók, kaja ezekre legyen elegendő a rongy.
Na és munkanélküli segély nem jár neked? Úgy tudom havi 161 ezer Ft, talán 2 év bejelentett ledolgozott év után jár.
Azt irtad, hogy alig költesz, mert szüleidnél tanyázol. Bár ha oldalra is teszel mondjuk 2 havi segélyt 200 ezret, szerintem ez kevés lenne az angol újrakezdéshez.
"Azt értem,hogy most egy hónapja nem dolgozom, de ahogy írtam két céggel is van szerződésem, áll mindkettő a mai napig, ez senkit nem érdekel...?"
De, ez érdekelte azt a valaszado, aki megemlítette a fizetés előleg témát, de te xartal rá, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!