Ha nincs tanú ÉS kissé becstelen vagy, akkor hallgass!
Ellenkező esetben jelentkezz, térítsd meg a kárt, szerelj fel rácsot saját költségen.
2019. márc. 28. 14:24
2/23 anonim válasza:
Ha a macska bent maradt akkor úgyis kiderül minden.
2019. márc. 28. 14:30
3/23 anonim válasza:
Szerintem ne szólj nekik róla (hacsak nem látta valaki, hogy a te macskád volt). Amúgy ha nyitva hagyják az ablakot, még örülhetnek is, hogy csak egy macska hatolt be a lakásukba.
2019. márc. 28. 14:31
4/23 anonim válasza:
...és a macska azóta bent rohangál a szomszéd lakásában?
2019. márc. 28. 14:39
5/23 anonim válasza:
Izirájder neveletlen macskája
2019. márc. 28. 14:48
6/23 Metionin válasza:
Attól függ hol a macska. Hazament? Mert ha bent van, akkor kénytelen leszel átmenni érte és vallani, na meg kifizetni a cuccost. De ha kijött a macska, akkor azt is megteheted hogy nem szólsz. Ezek után tuti zárni fogja a csaj az ablakot. Amúgy ha normálisak a szomszédok, én vallanék de egy idegbeteg esetén megmondom őszintén, kockáztatnám a bölcs kussolást.
2019. márc. 28. 15:11
7/23 anonim válasza:
Valld be,hogy a neveletlen macskàd volt a tettes,és fizesd ki a károkat!
2019. márc. 28. 16:02
8/23 anonim válasza:
Jo kis kamu kerdes. Nagyon unatkozhatsz.
2019. márc. 28. 16:07
9/23 A kérdező kommentje:
Hát a kandúr sikerült kimenekítenem, de tiszta krémszínű köröm lakk lett a fél oldala.
Hazaért a szomszéd, én gyorsan bevittem a macskát de nem jön le róla ez a vacak lakk. Ordíbálás lett a vége és a lányt cseszték le, hogy biztos ő volt 🤭
Ég a pofám, mert áthívott sörözni nem merem megmondani, de nem akarom, hogy a lányt ne engedjék ki .
2019. márc. 28. 16:59
10/23 Metionin válasza:
A lakktól összeragad a szőr, fésüld ki és akkor ki fog jönni. Mármint a lakkos szőr de még mindig jobb mintha olyan maradna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!