Visszaköltözés külföldre? Aki volt hasonló helyzetben, megtenné,hogy ír?
Van valami amit eladhatsz? Laptop, telefon ruhak stb, par szazezret ossze szedhetsz munkaval itthon is, szuleidnel lakhatsz, nem igazan ertem a problemad.
Ajanlom h folyanatosan legyen megtakaritasod es akk nem erhet ilxen helyzet.
Felhívod a két munkahelyed és megkérdezed, lenne e lehetőség fizetés előlegre, amiből visszautazhatnál. Hitelt munkaviszony nélkül Magyarorszagon nem kapsz.
De amúgy nem értem, ha -nyáron amúgy se dolgozol, akkor higy nincs annyi félre tett pénzed hogy abból vissza utazz ? Egy haláleset miatt miért kellett az elberletedet felmondani?
Értem. Ha mindenre kitértem volna, kisregényt írhattam volna.
Nem a repülőjegy a gond, hanem érkezéskor karantén, utána plusz két hét az első fizetésig. Ez tehát 24 nap. Enni kell, teszteket venni, utána bérletet venni, nem beszélve a szoba 3 hetes bérleti díjáról a fizetésig. Esetleg kaució...így már elég borsos összeg jön ki. Nem szeretnék pénz nélkül maradni mert akkor mehetek a híd alá. De akkor majd érdeklődök a munkáltatóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!