Ugye jogosan féltem őket? Ti mit tennétek?
Kb 30.000 fős kisvárosban lakunk. Van egy elmebajáról papírral rendelkező férfi, aki az utcát járja egész nap. Gyakorlatilag majdnem minden nap találkozunk. Folyamatosan követ el pl. magánlaksértést, de a rendőrség semmit sem tesz, mert megmutatja a papírját és ennyi. Aggrrsszív, kiszámíthatatlan, butaságokat beszél.
Többször volt, hogy az utcán kövekkel, botokkal próbált megdobálni. Ordítozik undorító dolgokat és húzogatja a felsőjét, nadrágját. Teljesen nem normális. Ráadásul nagyon jó fizikumú, fiatal, magas, erős.
Ha egyedül vagyok is félek, de ha a 2 kisgyerekem is velem van, rettegek. Sokszor biciklizünk, de lassan már nincs is kedvem elmenni, nehogy találkozzunk. Ráadásul megtudtam, hogy elköltöztek és a mi utcánkban jár el minden nap. Látom, hogy kinézett magának engem. Régebben nem, de már látom, hogy messziről megismer. Amikor kint játszottunk a gyerekekkel az utcán azt is megtudta, hogy hol lakunk.
Én konkrétan félek tőle. Az hogy a gyerekek nem fognak még nagyon sokáig egyedül járni az utcán az világos. De én már a házunkban is félek. Az, ahogy néz engem, meg ugye megpróbált megdobálni is...
Ti mit tennétek? Félek rendőrt hívni, vagy ráijeszteni, mert annál durvább. Barátnőm már hívott rá rendőrt, szerintem neki azóta rosszabb. Konkrétan félek elaludni, és az nyugtatna csak meg ha ébren ülhetnék a gyerekek mellett.
Egy átlagos nap Pesten, ahol ezer ilyen nyomorék van. :D
Gondolom nem fog tetszeni, amit mondok, de ezekkel legálisan semmit nem tudsz kezdeni. Nálunk is volt lépcsőházba pisilő-kakáló bolond, ordított, mindent csinált, rendőrség elviszi, másnap kiengedik, folytatja.
Ha valaki nem bérel fel fű alatt pár "havert", hogy tegyék el láb alól, akkor ott marad. Minden jogi lépést eltöröltek, amivel ezeket a bolondokat be lehetne zárni. És igen, akkor is, ha közveszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!