Mit tegyek ha tanácstalan vagyok?
Sziasztok! Mindig is nagy álmom volt kiköltözni Észak-Németországba vagy Finnországba. A német kultúrát,nyelvet,embereket imádommm (kérlek ne nácizzatok,nyilván nem Hitlerre gondoltam "emberek" címszó alatt) a nyarat pedig mindig is utáltam,a tél és a hideg a gyengém,amúgyis az a bentülős vagyok,szóval a Finn kultúrát megintcsak imádom. (Ráadásul a Világ legboldogabb országa!) Tehát életem vágya lenne, minden egyes percét imádhatnám, de!
Biromantikus Aszexuális vagyok,szóval párt találnom konkrétan egyenlő a lehetetlennel,Barátaim nem nagyon vannak,a Családom pedig tökre szeretem,nem birok ki nélkülük egy teljes hetet sem. Tehát itt is az egyetlen a családom,ha meg kimennék akkor egész nap a magány mardosna és emésztene,szóval az áloméletem élvezése helyett sírnék egész nap a magánytól,ha meg itthon maradnék akkor nem tudnék kiteljesedni,mert egészen kicsi korom óta ez a két ország az álmom. (Fuhh milyen összeszedetlenül beszélek 27 éves létemre😒😔) Szóval tanácstalan vagyok,és ja amúgy nem lehet könnyű segíteni ha még én se tudok magamon szóval most elpazaroltam egy csomó időm a semmire lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!