Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha tanácstalan vagyok?

Mit tegyek ha tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mindig is nagy álmom volt kiköltözni Észak-Németországba vagy Finnországba. A német kultúrát,nyelvet,embereket imádommm (kérlek ne nácizzatok,nyilván nem Hitlerre gondoltam "emberek" címszó alatt) a nyarat pedig mindig is utáltam,a tél és a hideg a gyengém,amúgyis az a bentülős vagyok,szóval a Finn kultúrát megintcsak imádom. (Ráadásul a Világ legboldogabb országa!) Tehát életem vágya lenne, minden egyes percét imádhatnám, de!

Biromantikus Aszexuális vagyok,szóval párt találnom konkrétan egyenlő a lehetetlennel,Barátaim nem nagyon vannak,a Családom pedig tökre szeretem,nem birok ki nélkülük egy teljes hetet sem. Tehát itt is az egyetlen a családom,ha meg kimennék akkor egész nap a magány mardosna és emésztene,szóval az áloméletem élvezése helyett sírnék egész nap a magánytól,ha meg itthon maradnék akkor nem tudnék kiteljesedni,mert egészen kicsi korom óta ez a két ország az álmom. (Fuhh milyen összeszedetlenül beszélek 27 éves létemre😒😔) Szóval tanácstalan vagyok,és ja amúgy nem lehet könnyű segíteni ha még én se tudok magamon szóval most elpazaroltam egy csomó időm a semmire lol.

2021. aug. 19. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Normálisabb országokban (mint pl az általad megjelölt két országban) sokkal elfogadóbbak az emberek mint Magyarországon, tehát ha valahol, akkor külföldön jóval nagyobb esélyed van párt találni. És barátokat is.
2021. aug. 19. 22:49
 2/3 anonim válasza:
100%
Szerintem ha teheted igenis menj ki, ismerj meg több embert, igaz nem vagyunk sokan mi aszexek, de pont ezért fontos az ismerkedés. Nyílván nem életed társát kell kint sem keresned, hanem csak be csatlakozni olyan helyekbe, körökbe, ahol hasonló érdeklődési körű emberek vannak mint te, s ki tudja, talán a barátaid között is idővel lesznek más aszexuális személyek, ráadásul a családoddal sem kell minden kapcsolatot megszakítanod mivel a kommunikáció korában élünk, ezeregy lehetőséged van ma már arra hogy fent tarthasd velük a kapcsolatot... nekem is ez a két ország a kedvencem, a nyelv, a kultúra, s a hideg miatt elsősorban, ezért mondom hogy ha teheted ne add fel hanem keress kint állást s hajrá! :)
2021. aug. 21. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 #2 Köszönöm,azt hiszem meggyőztetek (jópár priváttal együtt) hogy melyik döntés felé kell hajlanom :)
2021. aug. 22. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!