Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Alkoholista szomszéddal mit...

Alkoholista szomszéddal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mellénk költözött egy ember aki minden nap bepiál és utána elkezd ejjel dörömbölni meg musorozni. (Általában éjféltől 1-2 órán át tart a műsor)

Nem egyfolytában zajong, csak kb 5- 10 percenként csinál valami nagyon hangosat. Mintha esne kelne… vagy a falhoz vágna valami bútort... Nem jöttünk rá mi az, amit csinál konkrétan, de durván hangosan hallatszik nálunk, mert a mi hálónk az ő nappalijaval szomszédos és minden alkalommal felriadunk rá. Olyan egy ejszakank, hogy elalszok este, majd éjfélkor hazajön ez a tulok a kocsmából (amúgy már ez is hangos), esik kel, dübörög, felriadok, mire megint visszaaaludnek megint felriadok rá, mert elkezd kopacsolni, aztán sír a nője jó hangosan zokogva,

aztán dörmögö szetpialt szetcigizett hangon k..anyazik a pasi és utána ez így egy darabig ismétlődik, néha még gitározni is szokott valamelyik, majd elkussolnak.

Próbáltunk átmenni de nem nyit ajtót. Nappal én sosem láttam a pasit közelről csak max az erkélyről, a lépcsőházban csak a csajt lattuk, de ő is menekül kb előlünk, mert szerintem sejti, hogy gáz amit csinalnak.. Rendőrt nem tudom tudunk-e hívni, mert nem folyamatos zaj van csak sokáig van valami időközönként, a lakás tulaja leszarja, a ház kozoskepviseloje szerint meg a tulaj felel a bérlőkert. Levélre nem reagált, megkeresésre nem reagalt.

Én meg már felborulok munkában, mert napi 4 órát jó ha alszom 2 részletben. Már komolyan nem tudom mit tehetnék.

Anyám szerint nyomjam le a villanyorajat de szerintem nem zavarná, max méginkább esne kelne.

2021. aug. 16. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9-es,dehogy b@ssza..Egy dolog hogy elindítasz egy birtokvédelmit,de

az nem jelenti azt hogy 2 hét múlva már nem lakik ott..Maximum kényszerítik ha pl. bűz jön ki a lakásból,vagy zaj,akkor azt szüntesse meg.

De ezeket előbb bizonyítani is kell hozzá.

2021. aug. 18. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Vedd fel mobillal amikor zajong, elég 3-4 percet. Utána hívd ki a rendőrőket, mond el, hogy ez a helyzet. Aztán jegyző birtokvédelmi eljárás. És az, hogy add el a lakást aki ilyet javasol egy kretén.

Nálunk kb. 1 év alatt sikerült kirakatni az ilyen bérlőt. Aztán megláttuk a fejét a bérbeadónak (ő i skonkrétan lesz*ta a bérlőjét meg, hogy mi van) amikor végre kirakta, és itt zokogott a tulaj, hogy 2millió Ft-jába kerül a lakás rendberakása mert mindent! tönkretett a lakásban, az összes ajtót, ablakot szétzúzta. A fürdőkádat kilukasztotta, és a kaució nem fedezte a költségek kis részét sem. Csak ezt első sok bérbeadó tulaj nem fogja fel, hogy ezzel a lakása értéklenedik el és a kaució amit elkért nem fogja fedezni a felújítás 10%-át sem. De előbb utóbb ki kell raknia, mert neki lesznek belőle problémái. Mi egyébként az ÉCS-t is megpróbáltuk, de mielőtt vége lett volna az ügynek kirakta a figura a részeges bérlőt. Utána meg külföldre mentem dolgozni és eladtam a lakást...

2021. aug. 18. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:

“ 9-es,dehogy b@ssza..Egy dolog hogy elindítasz egy birtokvédelmit,de

az nem jelenti azt hogy 2 hét múlva már nem lakik ott..Maximum kényszerítik ha pl. bűz jön ki a lakásból,vagy zaj,akkor azt szüntesse meg.

De ezeket előbb bizonyítani is kell hozzá.”

Ha a tulajnak kell járogatnia jegyzőhöz a hülye bérlője miatt, akkor ki fogja dobni

2021. aug. 18. 17:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy azért mosolyogtam meg a "költözz el" kommentet, mert kb 4 hónap és elköltözünk valóban egy házba, de addig is azért szeretnék aludni néha.

A lakás hivatalos tulajaval nagyon jóban vagyok, de ő egy idős néni aki idősotthonban el. Ha rajta mulana, már nem lennének itt, de nem rajta múlik mert már szinte mozgáskorlátozott a neni.. nem tud ide jarkalni... Cserébe, neki van egy megbízottja aki az ilyen ügyekben jár el helyette, és őt nem érdekli.

Ingatlanoson keresztül adtak ki a lakást és állítólag sok jelentkező közül ők voltak a legelsők.

Itt előtte amúgy arabok laktak, olyan mocsokban, hogy elképesztő volt és mi a családommal ott döntöttünk amellett, hogy elmegyünk. Ők alkohol nélkül is egész álló nap orditottak meg a gyerekeik rohangaltak mint az őrültek. Imádom a belvárost... Ja, nem

2021. aug. 18. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Jegyzőnél jelentsd fel.
2021. aug. 25. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!