Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten olyan lakni mint...

Budapesten olyan lakni mint New Yorkba?

Figyelt kérdés
Mindenki siet, villamos, csövesek, mentrók

2021. aug. 12. 08:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam még New Yorkba, de kötve hiszem hogy ugyan olyan lenne. New York lakossága majdnem akkora mint komplett Magyarországé, elővárosokkal lehet még több is, nem tudom.

Mindenestre New York igazi metropolisz. Budapest eltörpül mellette.

2021. aug. 12. 08:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Á, New York sokkal durvább, én jártam már ott, de engem debreceni lakosként sokkolt ami ott megy. A járdán mint a heringáradat, szabályszerűen fellöktek és a fejem is belefájdult a zajokba. Nekem nem jött be annyira. Pest ahhoz képest egy alföldi bokortanya.
2021. aug. 12. 08:07
 3/13 anonim ***** válasza:
13%

New Yorkban kötve hiszem, hogy össze tudtak szedni egy olyan szintű debil polgármestert, mint a karigeri.

Tegnap az Oktogontól a Bajcsy-ig 1.5 óra alatt már el is jutottam autóval...

Meg New Yorkban valószínű van pénz fenntartani egy rendőrséget, meg megoldani a szociális rendszert ami foglalkozik a hajléktalanokkal.

Nem tudom hogy lehetett Bp élére egy hülyegyereket megválasztani...

2021. aug. 12. 08:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
3-as: Mekkora szerencse, hogy Tarlós alatt soha nem volt egyetlen dugó sem a fővárosban és mindenki boldog és elégedett volt mindennel.
2021. aug. 12. 08:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont éltem ott 10 évet. Össze sem lehet hasonlítani a 2 várost. Annyi a közös bennük hogy mindkettőt városnak hívják.
2021. aug. 12. 08:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
New Yorkban még nem voltam, de más óriásvárosok (pl. London, Tokió, Shanghai) után Budapest pont akkora váltás, mint Budapestről mondjuk Békéscsaba.
2021. aug. 12. 08:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki siet, villamos, csövesek, mentrók"

Hűha! Hiinnye! Miiiiii????? Nem mondod! Tényleg?! 😀

Képzeld, Bécsben meg Berlinben is ugyanez van, hogy Párizsról ne is beszéljünk. De még lehetne sorolni. 😀

2021. aug. 12. 10:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg meg lett fogva, villamos, csövesek, mentró (bármi is az) :D
2021. aug. 12. 11:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"New Yorkban kötve hiszem, hogy össze tudtak szedni egy olyan szintű debil polgármestert, mint a karigeri."

Ott olyat szednek össze, aki a saját unokatestvérét veszi el feleségül.

2021. aug. 12. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
3: inkább az a debil, aki csúcsforgalimban autózik. New yorkban biztos sokkal jobb ám a forgalom (nem)
2021. aug. 12. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!