Barátkoznátok a környékbeli prolikkal?
Figyelt kérdés
Most költöztünk egy lakótelepre, kutyánk miatt folyton ismerkednek velünk, de nem szívesen barátkoznánk ilyen prolikkal, sokan tényleg elég furcsák, és nem is tudunk beszélgetni velük, mert más a társaságunk, viszont jelenleg csak itt tudtunk lakást venni, viszont nagyon nyomasztó ez az ittlét, meg hogy itt mindenki jön és odajön a kutyához, gyerekek is mindig ideszaladnak. Nem a mi világunk, de mivel egy ideig itt leszünk, gondolkodtunk, talán mégis közösködni kéne egy kicsit.2021. aug. 5. 20:29
21/27 anonim válasza:
Én is lakótelepen élek, korábban az egyetemen voltam oktató, most egy kutatóintézetben vagyok csoportvezető, tehát akkor én is prolinak minősülök, mivel nem kertesházat vettem anno :DDD
Kicsit vicces, hogy fennhordod a nózidat, Kérdező, közben Te is ugyanabban a közegben élsz, mint a többi proli. Remélem, sose lesz ilyen szomszédom...
22/27 anonim válasza:
Nekem az a durva, hogy képes voltál ezt leírni 2 mondatban.
Nem értem mitől érzed magad ennyire felsőbbrendűnek, az írásképed pocsék, nyilvánvalóan buknó is vagy, de azért leprolizol másokat.
23/27 anonim válasza:
Nem tudja jólérezni magát, és azt hiszi, ezzel különb, mint a többiek.
24/27 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legbölcsebb, ha a gondolkodásmódod megjelenne a viselkedésetekben is. Amikor leviszitek a kutyát sétáltatni, adjátok az emberek (ja, bocs: a prolik) tudtára, hogy ez a nyomasztó lakótelep "nem a ti világotok" és nem fogtok mindenféle környékbeli prolikkal "közösködni". (Nem ismerkedni, barátkozni, beszélgetni, beilleszkedni, hanem "közösködni".) Ez a felsőbbrendűségi érzés mutatkozzon meg minden mozzanatokban. Hordjátok fenn az orrotokat (fizikai értelemben is, 45 fokos szögben nézzetek az ég felé), ha valaki közelít felétek, akkor vágjatok pofákat, flegmázzatok és lehetőleg tegyetek félhangosan, de jól érthetően gúnyos, degradáló megjegyzéseket az környékbeli alja népre. És ha esetleg ezután mégis szóba állnának veletek, hangoztassátok is, hogy mennyire lenéztek itt ezen a lepratelepen mindenkit és hogy ez a környék nem érdemel meg benneteket! Meg fog oldódni minden problémátok, hidd el. Nem lesz gondotok a "közösködéssel". Mindenki boldogabb lesz ezután. (De főleg a környéken élők. :D)
25/27 anonim válasza:
Ezek a kutyatartók amúgy lakótelepeken tényleg általában 'prolik'.
Tehát megértem a kérdezőt. Viszont ő maga is kutyás.
Takarodnátok le mind falura a dögeitekkel...
26/27 anonim válasza:
Kérdező, azon a telepen te vagy a legnagyobb bunkó.
27/27 anonim válasza:
25! Gondolom te sem vagy értelmiségi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!