Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Barátkoznátok a környékbeli...

Barátkoznátok a környékbeli prolikkal?

Figyelt kérdés
Most költöztünk egy lakótelepre, kutyánk miatt folyton ismerkednek velünk, de nem szívesen barátkoznánk ilyen prolikkal, sokan tényleg elég furcsák, és nem is tudunk beszélgetni velük, mert más a társaságunk, viszont jelenleg csak itt tudtunk lakást venni, viszont nagyon nyomasztó ez az ittlét, meg hogy itt mindenki jön és odajön a kutyához, gyerekek is mindig ideszaladnak. Nem a mi világunk, de mivel egy ideig itt leszünk, gondolkodtunk, talán mégis közösködni kéne egy kicsit.

2021. aug. 5. 20:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
Miért tartod őket prolinak?
2021. aug. 5. 20:32
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért prolik?

Attól,hogy mas a társaságuk és nem szimpik nektek,miért lenne feltétlenül proli?

Egyébként nem.

Nem kell -sőt,nem is szabad- kényszerből barátkozni.

2021. aug. 5. 20:34
 3/27 anonim ***** válasza:
78%
Általában azok a legnagyobb prolik, akik ezt a szót használják másra.
2021. aug. 5. 20:34
 4/27 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Mit értesz az alatt, hogy "proli"?

Én "Szeretem" az engem körülvevő embereket, ebből kifolyólag szívesen töltök velük időt, szívesen beszélgetek velük (Van, akivel nem annyira, de ilyenből nem sok van. 1-2).

2021. aug. 5. 20:35
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Öröljél, hogy szóba állnak egy ilyen nagyképű, sehonnai emberrel mint te.
2021. aug. 5. 20:37
 6/27 A kérdező kommentje:
Pl gyerek odajön és kérdezés nélkül simogatja meg a kutyát, anyja meg ott bagózik tőle 2 méterre a ping pong asztal tetején, rá se szól, csak pletyizik a többivel...
2021. aug. 5. 20:37
 7/27 anonim ***** válasza:
74%
Te is ugyanolyan telepi proli vagy, te is csak azt tudtad megfizetni. Nyugi, kinéznek majd hamar, ha ilyen kivagyi vagy.
2021. aug. 5. 20:38
 8/27 A kérdező kommentje:
Én nem fogok ittmaradni, kertes ház az álmunk, ilyen kis lyukba gyereket se szeretnénk, mert az már durva lenne egy gyereknek
2021. aug. 5. 20:39
 9/27 anonim ***** válasza:
95%
1es vagyok, tudod mit? Igazad van. Nem barátkozz. Jobb lesz így az embereknek 😄
2021. aug. 5. 20:40
 10/27 anonim ***** válasza:
92%
Proli vagyok, nem ereszkednék le hozzád.
2021. aug. 5. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!