Barátkoznátok a környékbeli prolikkal?
Oszt most itt puffogsz meg megsértődsz a világra, mert neked kertes ház az álmod? Oké.
Nekem is az, abban is élünk. De téged itt is kerülnélek, mint a leprást, és ilyennek a gyereke nem játszhatna az enyémmel.
Mondd a felnőtteknek, hogy eh, nem érek rá, megyek inni, vár a pálinka, eh. De olyan jó parasztos stílusban mondd, hangosan, az eh fontos! Úgy mondd azt, hogy eh, mintha okádnál! Nehogy kifinomultan, szépen hangsúlyozva, halkan mondd! :D Hanem mint valami tenyeres-talpas ténsasszony, vagy mint egy rossz cigányasszony! (Tudom, hogy vannak rendes cigányok, ezért írtam, hogy rossz!)
Ha egy-két egyéb mondatot is szólnál hozzájuk, csak ilyen stílusban toljad. Nagyon rövid párbeszéd időnként, ennyi.
A gyerekre is kiálts rá, mielőtt odaérne hozzátok, eh, purdé, sicc innen, eh!
Oszt majd abbahagyják! :D
Azta,ilyen rossz szomszédságot.Még barátkoznak a k*rva anyjukat,hát hogy merik?
Megsimogatják ráadásul a kutyát b*zdmeg mikor simán bele kéne rúgni egyet köszönésképp,máshol az úgy működik,nem is értem..
Ennyi bajod legyen te remete.Remélem hamar kapsz valami faluvégen egy kertes odút magadnak azt akkor nem rontod a levegőt a normális emberek közt.
Örülj neki, hogy ilyen aktívak.
Barátkozz velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!