Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Barátkoznátok a környékbeli...

Barátkoznátok a környékbeli prolikkal?

Figyelt kérdés
Most költöztünk egy lakótelepre, kutyánk miatt folyton ismerkednek velünk, de nem szívesen barátkoznánk ilyen prolikkal, sokan tényleg elég furcsák, és nem is tudunk beszélgetni velük, mert más a társaságunk, viszont jelenleg csak itt tudtunk lakást venni, viszont nagyon nyomasztó ez az ittlét, meg hogy itt mindenki jön és odajön a kutyához, gyerekek is mindig ideszaladnak. Nem a mi világunk, de mivel egy ideig itt leszünk, gondolkodtunk, talán mégis közösködni kéne egy kicsit.

2021. aug. 5. 20:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem hiszem, hogy a kutyának lenne baja, mert egy kisgyerek megsimogatja.Amúgy ha nem tetszik szólj rá te, a te kutyád. Mond azt hogy harap. Vagy egyszerűen sétálj tovább.
2021. aug. 5. 20:41
 12/27 anonim ***** válasza:
77%

Oszt most itt puffogsz meg megsértődsz a világra, mert neked kertes ház az álmod? Oké.

Nekem is az, abban is élünk. De téged itt is kerülnélek, mint a leprást, és ilyennek a gyereke nem játszhatna az enyémmel.

2021. aug. 5. 20:43
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
Meg ne hencegjél már, hogy neked több van elvileg. Inkább húzd meg magad és örülj neki, hogy lyuk van a P**csádon és szelel.
2021. aug. 5. 20:43
 14/27 anonim ***** válasza:
72%

Mondd a felnőtteknek, hogy eh, nem érek rá, megyek inni, vár a pálinka, eh. De olyan jó parasztos stílusban mondd, hangosan, az eh fontos! Úgy mondd azt, hogy eh, mintha okádnál! Nehogy kifinomultan, szépen hangsúlyozva, halkan mondd! :D Hanem mint valami tenyeres-talpas ténsasszony, vagy mint egy rossz cigányasszony! (Tudom, hogy vannak rendes cigányok, ezért írtam, hogy rossz!)

Ha egy-két egyéb mondatot is szólnál hozzájuk, csak ilyen stílusban toljad. Nagyon rövid párbeszéd időnként, ennyi.

A gyerekre is kiálts rá, mielőtt odaérne hozzátok, eh, purdé, sicc innen, eh!

Oszt majd abbahagyják! :D

2021. aug. 5. 20:50
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
Jó tanácsokat kaptál :D amúgy nekem meg a lottó ötös az álmom szóval ezért se ereszkedek le olyan lakótelepi prolikhoz akik csak egy sima kertesházról álmodnak LOL
2021. aug. 5. 21:08
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
A mi környékünkön én vagyok a proli, szóval nincs ilyen gondom!
2021. aug. 5. 21:15
 17/27 anonim ***** válasza:
86%

Azta,ilyen rossz szomszédságot.Még barátkoznak a k*rva anyjukat,hát hogy merik?

Megsimogatják ráadásul a kutyát b*zdmeg mikor simán bele kéne rúgni egyet köszönésképp,máshol az úgy működik,nem is értem..

Ennyi bajod legyen te remete.Remélem hamar kapsz valami faluvégen egy kertes odút magadnak azt akkor nem rontod a levegőt a normális emberek közt.

2021. aug. 5. 21:23
 18/27 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen proli a legrosszabb, aki nem tudja magáról hogy proli 🤔😂
2021. aug. 5. 21:30
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
Se prolikkal, se kutyásokkal nem barátkozom.
2021. aug. 5. 21:33
 20/27 anonim ***** válasza:
79%

Örülj neki, hogy ilyen aktívak.

Barátkozz velük :)

2021. aug. 5. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!