Ért már negatív megjegyzés amiatt, hogy panelban laksz?
Amám mondta unokatesómék panel lakására, hogy "egy kis lyuk".
Én meg elgondolkoztam, hogy 1+2 félszobás 50+ m2-es lakás és milyen nagy ahhoz képest ahol én lakom... :D
Mondjuk én eddig albérletben laktam másokkal társbérletben, szóval azokért kaptam igazából a megjegyzéseket.
Például megkaptam, hogy 25 évesen lehetne már ezgisztenciám meg saját lakásom. Meg kaptam olyat, hogy "lehetnék már önálló" :D
És 100%-ban olyanoktól kaptam ezt akik amúgy vagy otthon éltek anyuciékkal vagy seggük alá toltak lakást és pénzelték őket.
Kedvemcem az volt amikor megkaptam egy csajtól, hogy lehetne kocsim, lakásom, hát a férfinak az kell.
Majd megkérdeztem, hol lakik? Otthon. És amikor kérdeztem, hogy miért nem bérel lakást akkor megkaptam, hogy hát az drága nem éri meg. Tehát a férfinak legyen lakása, a nőnek nem éri meg...
Kocsival ugyanze, kérdeztem, hogy neked van? IGen, apu ide szokta adni a sajátját. Ja köszönöm nincs több kérdésem.
Amúgy én most vettem panelt és alapvetően senki nem szólt be.
Ellenben mindenki gratulált az első lakásomhoz és hogy végre saját otthonom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!