Arrébb álltál volna?
Figyelt kérdés
Mentem a barátnőmért, késett, ezért a parkolóban vártam rá kocsival. Sima paneltelepi parkoló. Jött egy fickó a feleségével, először ment egy kört, meg mégegyet aztán észrevette hogy a kocsiban ülök, megállt elöttem és kérdezte hogy arrébb állok-e mert ott szokott parkolni a lépcsőháza előtt. A szomszéd lépcsőháznál kb. 20 m ott már volt parkolóhely.2021. júl. 25. 20:27
11/14 anonim válasza:
Na jól van azért az kritikán aluli, amit némely kommentelő megenged magának. Hogy beszéltek ti idegen emberekről, ráadásul egyetlen info alapján?! Minden második komment "gyökér, gyökér, hülye pöcs, gyökér". Gyomorfogató. Kulturált emberi stílusban már nem megy vagy mi? Döbbenet.
12/14 anonim válasza:
Ki vannak keményedve, mint a Tarzan talpa!
14/14 anonim válasza:
Azért mert ott szokott parkolni biztos, hogy nem.Jól tetted, hogy erre nem mentél el.. Ha odajön, és megkér had álljon oda mert a beteg édesanyját hozta akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!