Mit tudok tenni, ha nem találok nekem tetsző albérletet?
Idén nem kaptam kollégiumot, ezért albérletbe kell mennem. Az ingázást hosszú távon szerintem nem tudnám megoldani (oda-vissza napi 4 óra tömegközlekedéssel), ezért mindenképpen jobb megoldás lenne az egyetem városába költözni. Eddig soha nem nézegettem az albérlet hirdetéseket, hiszen nem volt rá szükségem. Most viszont nagyon el vagyok keseredve sajnos.
Egy szobát szeretnék bérelni, amire maximum kb. 50 ezer forintot (plusz rezsi) tudnék szánni. Azt gondoltam, hogy egy vidéki egyetemvárosban (ráadásul nem is kizárólag a belvárosban) ennyiért azért csak lehet találni egy normális szobát. Ehhez képest nagyon kevés ilyen hirdetést láttam és a kiadó lakások, szobák nagy része eléggé lelakott, régies, “retro” szépen fogalmazva. Olyan bútorok vannak a legtöbb helyen, amiket én maximum a Szomszédokban láttam, nincs kifestve stb. A kollégiumi szobám is fényévekkel jobban nézett ki, ráadásul sokkal olcsóbb is volt.
Nyilván tisztában vagyok az anyagi lehetőségeimmel, nem egy luxusingatlant keresek. Ugyanakkor nem is erre a felhozatalra számítottam és most csalódott vagyok nagyon.
Leírom újra "Az ingatlan kiadás/eladás egy üzlet."
Senkit nem érdekel hogy szerinted mi éri meg és mi nem. 60 ezer forintot kérnek a szobáért mert annyit fognak is adni érte. Annyit ér az a szoba amennyit adnak érte.
Budapesten 36 négyzetméteres panellakás 30 millió forint. Azért kerül ennyibe mert egy 6x6-os betonkocka összeállítása ennyibe kerül?
Nem
Azért kerül ennyibe mert lesz olyan vevő aki megfizeti.
Szervusz
Kit érdekel, hogy szerinted undorító vagy nem? :D
Te tényleg nagyon éretlen vagy... igaza volt annak aki ezt írta...
éretlen nem értetlen...
A te rongyos 60 ezredből akar majd valaki megélni? Ne röhögtesd már ki magad... Nyilván azt sem tudod hogy milyen költséggel jár egy ingatlan kiadása.
Le lett már az is írva, hogy hogyan működik az ingatlanpiac, hihetetlen hogy még mindig nem fogtad fel.
Már azt is bizonyítottad hogy nem csak éretlen de még nagyon buta is vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!