A településeteken milyen a polgármester és a képviselő testület tevékenysége?
2500 fős település. Legutóbb 2 polgármester indult, a régi és egy fiatalabb nagyobb tervekkel, végül a régi maradt. Viszont a fiatalabb nem adta fel, elkezte megvalósítani a terveit, ezzel a jobb irány felé terelni a falut.
Az öregek és az 'aljanép' a régit, a fiatalok inkább a fiatalt szeretnék. Sajnos emiatt megosztó a lakosság, mondható úgy is, hogy két polgármestere van a településnek, így ameddig ez nem dől el, addig nem tud egy irányba sem elindulni.
Ha nincs a járvány helyzet, valószínűleg már a testület is feloszlott volna.
Én elégedett vagyok, kb 4-5000-es település, a megválasztása óta csinálnak bicikli utat, szépül a falu, az iskolában is lettek változások, bár erről sokat nem tudok, hisz már rég nem járok oda, gyerekem meg nincs, ahhoz túl fiatal vagyok. Azt hiszem az óvóda is újul. Ami zavar, hogy kicsit konzervatív szerintem és emiatt sok emberrel nem jön ki jól, pl a sulinknak volt egy díszvendége, aki vissza-vissza járt és vele volt egy konfliktusa, amiről a fél falu beszélt, majd egy évzárón egymás mellé ültették őket és látszott a "szeretet".
Amúgy elég megosztó személyiség, nagyon szorgalmas, progresszív, nem tudom újra lesz-e választva, de 100% jobb volt, mint az előző polgármester, aki alatt annyi történt csak, amit a képviselők kiharcoltak maguknak, meg épült valami emlékmű, ami miatt fákat kellett kivágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!