Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez mennyire szabályos?

Ez mennyire szabályos?

Figyelt kérdés
A falunktol pár méterre a szomszéd egy hatalmas medencét tett, így az amúgy is hangos kölykök most meg jobban hallatszódnak. Nagyon mérges vagyok, reggel fél 7kor már a gyerek üvöltést hallottuk. Eddig se bírtam őket, a susnya derékig ér a kertben, de nagy medevence az kell. Úgy beszél a kölyökkel, mint más a kutyájával,de ilyenkor fontos a gyerek.. Gyomoridegem van tőlük.. Eddig hallgattak hangos zenét, nem szóltunk. Sokszor volt hangzavar, nem szóltunk. Most ha a gyerekek nagyon hangosak lesznek, tervezek szólni, de nem tudom jó lesz e az nekünk. Primitivek mind, főleg az anyjuk.. Csak abban bízom, minél hamarabb vége a nyárnak.. Ja amúgy ezt úgy kell elkepzelni, hogy ez nem közvetlen az udvaruk, oda gondolom nem fért el a sok szeméttől ez a cucc,csak sajnos az ő telkük. A kamra ablaka néz csak arra, de nyitott ablakoknál mindent hallani.

2021. júl. 8. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mindenutt akadnak irigy szomszedok :) Ne aggodj nem vagy egyedul. Ha nem tetszik koltozz el.
2021. júl. 8. 08:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát az udvarukon belül tehetik bárhová. A medence nem olyan mint egy ház, hogy csak pár métere távolabb helyezhetik el a kerítéstől.
2021. júl. 8. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem engedd el. Vagy csukd be azt az ablakot.

Vagy kapcsolj be egy rádiót/tv-t.

Gondolom te se olyan környéken laksz, ahol irodalmár, filozófus, rendszermérnök, rakétatervező a szomszéd. :)

Na nekem se....

2021. júl. 8. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!