Falun tényleg vannak ilyen íratlan szabályok?
Figyelt kérdés
Nagymamám mindig azt mondta, hogy falura nem illik festett körmökkel menni, sem az utcán kocogni, nem hozhatok olyan fiút a faluba, aki nem vagy nem lesz a vőlegényem.2019. máj. 20. 12:46
1/15 anonim válasza:
Nincsenek, nagymamád feje olyan, mint az ebihalúsztató pcsolya. Zavaros.
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Nagymamádat fel kellene ébreszteni, mert elaludta az 1900 as évek első felében. Ma már senkit se érdekelnek ezek a dolgok.
5/15 anonim válasza:
nem, most már nyugodtan lehet bzulni a tér közepén, nem fog megszólni érte senki.
Már 21. század van, a divatleszbik, meg a pávák világa.
6/15 anonim válasza:
Ha van is ilyen szabály, hát már mindenki köp rá. De ha mégis... ne csodálkozzak, ha következőben megyek az utcán és megköveznek, mert fekete a körmöm? Csak, mert úgy készülök :D
7/15 anonim válasza:
Nagymamád a múltban él. Természetesen a fiatalságé a jövő akik formálják a jelent. Így nyugodtan mászkálhatsz festett körmökkel. Csak ne csodálkozz ha egy két néni csóválja a fejét... ezekszerint. :D
8/15 anonim válasza:
Akik a múlt évszázadban ragadtak azoknak vannaj ilyen szabályok. Akik már érettebbek, azoknak nincs. Mi felénk a faluban az a szabály van hogy kötelező köszönni ha elmész valaki mellett, és amikor ezt nem tettem meg egy öregasszony k. anyázással büntetett meg. Úgy tűnik ha nem köszönök kocsog vagyok, de ő anyazhat.
9/15 anonim válasza:
Nem igazán, talán 50 éve volt még, a fiatalabb semmivel sem másabbak mint a városi társaik. Régen voltak nagy különbségek falu és város között, de ma már internet, tv, technológia korában ugyanaz van. Én olyan faluban nőttem fel ahol több a gazdag mint a szegény, és a nagy többség a közeli városban dolgozik.
Nem hiszem más íratlan szabályok vannak egy mai faluban, mint bármilyen nagy városban.
10/15 anonim válasza:
Ezt értsd úgy, hogy ha ezeket nem tartod be, akkor a Marcsi néni meg Kató néni rólad pletykálnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!