Falun tényleg vannak ilyen íratlan szabályok?
Figyelt kérdés
Nagymamám mindig azt mondta, hogy falura nem illik festett körmökkel menni, sem az utcán kocogni, nem hozhatok olyan fiút a faluba, aki nem vagy nem lesz a vőlegényem.2019. máj. 20. 12:46
11/15 anonim válasza:
Most hogy mondod..még egy faluban se láttam kocogót
12/15 anonim válasza:
11. Na ehhez pont tudok szólni. Én sötétben jártam, mert nappal szó szerint kiröhögtek, és azt tárgyalták, hogy megbolondultam- e. A kertben kapálgatni - szabad. Kocsmában ülni- szabad.
Kocogni- Nem. :D
De ez csak az én falum, kicsike.
13/15 anonim válasza:
Milyen szabályok?😂 már évek óta falumban húsvetkor is par ember locsolgat, bucsu sincs mar, senki nem megy el. Igazabol kihalnak az ilyen szokasok lassan.
14/15 anonim válasza:
Jesszusom, ilyen ökörséget régen hallottam. :D
Biztos van pár vénasszony, akik kipletykálják azokat, akik ezeket csinálják, de őszintén, kit érdekelnek?
Falusi N
15/15 anonim válasza:
Régen biztosan vót, de ma má'n nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!